Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 NOIEMBRIE. Balanţele vor fi foarte active pe plan financiar!

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE. Balanţele vor fi foarte active pe plan financiar!

De: Cancan 31/10/2016 | 23:32
HOROSCOP 1 NOIEMBRIE. Balanţele vor fi foarte active pe plan financiar!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil să ţi se împlinească o dorinţă pe care o aveai alături de persoana iubită, ca atare ai motive de bucurie în următoarea perioadă. Este indicat să nu dai prea mare importanţă sfaturilor pe care le primeşti de la cei din jur, ci să faci ceea ce îţi dictează inima! La locul de muncă, este posibil să primeşti o sumă considerabilă de bani, dar fii cu băgare de seamă la cheltuieli şi fii mai cumpătat!

Taur – Ideile originale vor fi foarte apreciate în următoarea perioadă, ca atare fii cât mai creativ la locul de muncă şi vei avea parte de recunoaştere şi apreciere.  Pe cât eşti de organizat la serviciu pe atât de delasător poţi fi acasă, ca atare poţi intra în conflict cu membrii familiei, care se aşteaptă de la tine la ceva mai mult. Fii responsabil şi echilibrează balanţa între cele două domenii de viaţă!

Gemeni – Dacă eşti singur, ai ocazia acum de a cunoaşte pe cineva, dar fii cu băgare de seamă să nu fie doar un foc de paie, iar la sfărşit să rămâi dezamăgit. Înainte de a te arunca cu capul înainte şi de a da frâu liber sentimentelor, trece totul şi prin filtrul raţiunii. Astfel, s-ar putea să vezi realitatea şi din alt punct de vedere, mult mai pământean şi mai lipsit de poezie sau magie!

Rac –  Astăzi eşti foarte calm şi răbdator, ca atare chiar dacă întâmpini dificultăţi, nimic nu te poate clinti din deciziile pe care le iei. Cei din jur apreciază sfaturile tale şi îţi recunosc experienţa sau autoritatea. Deţii toate resursele necesare ca să reuşeşti, deci gândeşte pozitiv şi renunţă la frici. Alcătuieşte o listă cu obiectele pe care ţi le doreşti si analizează-ţi bugetul. Dacă te organizezi mai bine şi eşti cumpătat, vei reuşi să bifezi tot ceea ce ţi-ai propus!

Leu – Luna nouă din semnul zodiacal al Scorpionului îţi deschide noi oportunităţi în domeniul căminului şi al familiei. Poţi demara în următoarea perioadă proiecte ce vizează spaţiul în care locuieşti – poate o reamenajare completă sau înfrumuseţare prin achiziţionarea de obiecte de mobilier şi decoraţiuni. Totul se concentrează şi în jurul ideii de confort, linişte sufletească şi amonie, aşa că fă din casa ta o oază de energie pozitivă. 

Fecioară – Luna noiembrie te găseşte canalizat pe un domeniu despre care îţi doreşti să cunoşti cât mai multe, să aprofundezi şi să capeţi experienţă. Ca atare, există posibilitatea de a face schimb de informaţii cu alte persoane, de a citi numeroase cărţi sau site-uri de specialitate, de a participa la cursuri sau de a da examene. Totodată, dacă ai documente importante de întocmit sau de semnat acte oficiale, acum este cea mai favorabilă perioadă.   

Balanţă – Domeniul cel mai activ în următoarea perioadă este cel financiar, aşa că setează-ţi priorităţile şi urmăreşte oportunităţile ce apar la orizont. Este un moment bun în care să semnezi contracte pe termen lung, în care să te angajezi sau în care să îţi crească veniturile. Nu te sfii să arăţi care îţi sunt aptitudinile şi talentele, precum şi experienţa acumulată, vei reuşi să faci o impresie foarte bună. 

Scorpion – Luna nouă se formează în semnul tău zodiacal, oferindu-ţi în următoarele 28 de zile şansa de a te reinventa, de a-ţi seta noi priorităţi şi idealuri, de a face schimbări radicale în atitudine şi felul în care arăţi. Concentrează-te cât mai mult pe propria persoană, investind în acele lucruri şi activităţi care te îmbogăţesc sufleteşte, care te inspiră, te bucură sau te relaxează. Totodată, este nevoie de un suflu nou în relaţia de cuplu, iar schimbarea prin care tu treci poate aduce un plus şi faţă de partenerul de viaţă.

Săgetător – Vei simţi tot mai des în următoarea lună nevoia de a-ţi analiza trecutul, de a pune punct unor situaţii nefavorabile ţie şi de a îniţia noi activităţi, planuri şi proiecte. Aşadar, fă curăţenie în sufletul şi în jurul tău pentru a putea face loc altor lucruri minunate să se instaleze în viaţa ta. În acelaşi timp, fii cu băgare de seamă la ceea ce îţi doreşti, s-ar putea să ajungi în acea situaţie foarte repede.   

Capricorn – Multe întâlniri, grupuri de oameni, planuri şi proiecte se arată pentru luna noiembrie, aşa că mobilizează-te şi fă faţă tuturor provocărilor ce apar în viaţa ta. Ai ocazia de a cunoaşte o mulţime de persoane noi, printre care şi una care să îţi devină mentor, sfătuitor sau protector. Lasă-te îndumat de sfaturile bune pe care le primeşti, sunt menite să îţi asigure succesul la nivel profesional.

Vărsător – Cariera sau orientarea profesională poate fi în schimbare în acest moment, ca atare ai de luat decizii ce se întind pe o perioadă foarte lungă de timp de acum încolo. Dă dovadă de determinare, de o bună conduită morală şi de isteţime, iar paşii destinului te vor ghida pentru a ajunge în cea mai favorabilă situaţie. Pune accent şi pe câştigurile financiare, poţi obţine acum şi o mărire de salariu.

Peşti – Lasă-te purtat de trăirile sufleteşti şi de ceea ce îţi spune inima şi poţi trăi o fumoasă poveste de dragoste. Pasiune, iubire, emoţii, întâlniri romantice, priviri tandre sunt incredientele următoarei perioade. Dacă eşti deja într-o relaţie, aprinde flacăra dintre voi şi condimentează atmosfera cu elemente noi, care să vă aducă aminte motivul pentru care aţi ales să fiţi împreună.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea