Acasă » Horoscop » HOROSCOP 10 DECEMBRIE. Fecioarele trebuie să fie mai…flexibile!

HOROSCOP 10 DECEMBRIE. Fecioarele trebuie să fie mai…flexibile!

De: Cancan 10/12/2016 | 00:08
HOROSCOP 10 DECEMBRIE. Fecioarele trebuie să fie mai...flexibile!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ceea ce ai de făcut astăzi te împiedică să realizezi ceea ce îţi face plăcere cu adevărat, nu ai timp de tine, de relaxare şi de cei dragi. Multe responsabilităţi s-au acumulat sau multe cerinţe pe care nu le poţi refuza se adună într-un prea plin care te tensionează. Nu lua totul prea în tragic, odată rezolvat tot ceea ce a venit către tine te vei simţi mândru şi satisfăcut că ai putut face faţă la toate cerinţele care ţi s-au adresat.

Taur – Lasă-te purtat de imaginaţie, de intuiţie şi de fler, iar paşii îţi vor fi purtaţi de destin spre cele mai favorabile şanse. Nu încerca să combaţi cu raţiunea tot ceea ce se întâmplă, s-ar putea să te abaţi de la cărarea pe care trebuie să o parcurgi. În relaţiile cu cei apropiaţi ai ocazia să faci unele schimbări care vă vor ajuta să comunicaţi mai bine, să empatizaţi şi să vă rezolvaţi unele probleme cu care v-aţi confruntat.

Gemeni – Lasă-te antrenat în discuţiile pe care le auzi astăzi de la oamenii cu care te întâlneşti, deoarece vei avea ocazia de a afla foarte multe lucruri interesante şi utile pentru dezvoltarea ta. Dacă eşti atent la ceea ce ţi se comunică şi ai determinarea de a şi iniţia activităţi şi acţiuni noi, totul se va întoarce în favoarea ta. Pe seară, întâlneşte-te cu prietenii sau colegi, vor fi sursa ta de bună dispoziţie, bucurie şi relaxare.

Rac – O discuţie cu o persoană cu foarte multă experienţă sau care dă dovadă de empatie şi înţelegere te va ajuta astăzi să înţelegi de ce te confrunţi cu unele situaţii presante. Încearcă să aprofundezi ceea ce ţi se spune şi să nu tratezi cu superficialitate dialogul cu ea. Fii cu băgare de seamă la sănătate, la stomac, digestie, nutriţie, adică la ceea ce şi cât mănânci. Încearcă să te energizezi prin fructe şi legume, cât şi să bei multă apă sau ceaiuri de detoxifiere şi imunitate. Totodată, poţi face mai mult sport pentru a te menţine în formă.

Leu – O situaţie conflictuală te poate tensiona de-a lungul întregii zile, dar dacă îţi păstrezi o atitudine pozitivă faţă de tot ceea ce se întâmplă vei reuşi să te detaşezi de problemă şi să găseşti soluţiile cele mai bune de rezolvare. Spre seară, un eveniment monden la care eşti invitat sau o petrecere te pune în contact cu foarte multe persoane noi. Ca atare, poţi lega prietenii, poţi socializa şi chiar te poţi…îndrăgosti!

Fecioară – Tot ceea ce afirmi astăzi poate fi interpretat gresit de către oamenii cu care intri în contact, ca atare fii mai rezervat, mai atent la ton şi la nuanţe, la felul în care pui problema şi la dorinţa de a intra în competiţie de idei şi concepţii. Este indicat să fii mai rezervat, mai diplomat şi mult mai flexibil atunci când vezi că cei din jur nu sunt de acord cu punctul tău de vedere. Totodată, Menţine-ţi o atitudine pozitivă şi nu diseca firul în patru, căutând greselile şi defectele din dialogul avut!

Balanţă – Nu face compromisuri majore faţă de prieteni, s-ar putea să ajungi să regreţi faptul că ai lăsat de la tine, că nu ai făcut ceva constructiv care să te mulţumească sau că nu ai avut timp pentru propriile preocupări. Este indicat să te pui pe primul loc, să prioritizezi activităţile următoarei perioade şi să înveţi să spui „nu” fără a te învinovăţi. Familia sau persoana iubită îşi doreste să petreacă mai mult timp alături de tine, ca atare fă-le pe plac şi implică-te în acţiuni care să vă unească.

Scorpion – O preocupare nouă sau un hobby te acaparează cu totul, te pasionează şi te face să îţi pui tot timpul liber la bătaie pentru a te implica activ. Lasă-te purtat de ceea ce simţi şi de fler pentru a gestiona relaţiile cu cei din jur şi militează pentru ceea ce îţi face plăcere. Chiar dacă nu toată lumea te va înţelege sau te va sprijini, nu te lăsa influenţat şi menţine-te focusat. În relaţia de cuplu ai putea aduce un suflu nou dacă eşti deschis, sincer şi iubitor faţă de persoana iubită! Nu alerga după mai mulţi iepuri în acelaşi timp, risti să îi pierzi pe amândoi.

Săgetător – Nu te încrede în unele informaţii pe care le primeşti în prezent, în baza lor s-ar putea să iei o decizie gresită. Încearcă să fii mai realist, mai circumspect şi mai puţin credul. Nu tot ceea ce zboară se mănâncă şi nu toate persoanele sunt de încredere. În planul familiei, cineva drag are nevoie de prezenţa ta pentru a se linisti la nivel emoţional, deci fă tot posibilul pentru a-i fi alături. Chiar dacă săptămâna de lucru este încheiată, incă te mai mai gândeşti la unele proiecte sau la ceea ce ai de făcut la locul de muncă. Detasează-te şi lasă noaptea să îţi fie un sfetnic bun!

Capricorn – Încearcă în această perioadă să fii atent la nevoile celuilalt ca să îl poţi înţelege mai bine. Este un moment prielnic de a aduce armonia în viaţa de cuplu. Fii diplomat şi tenace în orice situaţie pe care o abordezi. Poţi avea mult de câştigat în tot ceea ce presupune munca intelectuală, comunicare sau negocieri. Respectă-te suficient pentru a te îndepărta de tot ceea ce nu te mai dezvoltă. Când nu mai urmăreşti credinţele greşite, le dai ideilor bune o şansă.

Vărsător – Încearcă să faci lucruri care să aducă un plus de valoare în viaţa ta. Probabil ai neglijat în ultimul timp activităţile care te împlinesc. Este o zi favorabilă refacerii, armonizării sau apropierii de partener. Nefiind solicitat la birou, te poţi gândi la o surpriză pentru acesta. Deşi este foarte importantă pentru tine atât viaţa profesională cât şi libertatea personală, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi neglijezi familia.

Peşti – Următoarea săptămână este favorabilă punerii în aplicare a proiectelor de viitor şi reevaluării relaţiei pe care o ai cu colaboratorii sau colegii. Eşti o persoană căreia îi place să-i ajute pe cei din jur, dar încearcă să fii prudent totuşi, astfel încât să nu primească altcineva laudele în locul tău. Manifestă-ţi creativitatea fiindcă orice manifestare artistică îţi aduce beneficii. Este o terapie care te ajută să te detaşezi de stresul cotidian.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu Guda
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...