Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 DECEMBRIE. Racii iau decizii care ar putea să…

HOROSCOP 11 DECEMBRIE. Racii iau decizii care ar putea să…

De: Cancan 11/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 11 DECEMBRIE. Racii iau decizii care ar putea să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Conjuncţia Soarelui cu Saturn din casa intelectului, a cursurilor superioare, a filosofiei de viaţă si a religiei, te îndeamnă la introspecţie profundă, la studiu şi la o schimbare de atitudine în ceea ce priveşte concepţia ta faţă de spiritualitate. Decizia de a pleca într-o călătorie sau de a coresponda cu persoane care sunt acolo îţi este foarte favorabilă. Ceea ce începi acum în aceste domenii poate fi de lungă durată, iar tu poţi fundamenta o bază foarte solidă pe care să poţi construi în viitor.

Taur – Astăzi te poţi lansa în tot felul de proiecte ce ţin de casă – o investiţie pentru o mutare, reparaţii, extindere, înfrumuseţare sau reamenajarea spaţiului în care locuieşti. Pentru toate acestea poţi apela la un împrumut, la un credit sau să te foloseşti de banii ce îţi sunt oferiţi cadou de către familie sau de către cineva care ţine foarte mult la tine. Totodată, datorită muncii pe care ai depus-o până în prezent, este posibil să fii plătit mai bine, să îţi crească salariul sau să te lansezi în nişte proiecte care pe viitor se vor dovedi a fi foarte profitabile.

Gemeni – În această perioadă ai ocazia de a redefini colaborările şi parteneriatele din care faci parte. Dacă acestea nu îţi aduc beneficii, dacă nu faci parte din cele mai bune combinaţii şi dacă nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, acum îţi poţi da seama de asta, te poţi îndepărta şi o poţi lua pe propriul drum. În acelaşi timp, este un moment bun de a cunoaşte alte persoane, de a semna sau de a contracta noi alianţe, care să se perfecteze pe termen lung de acum înainte. Şi în relaţia de cuplu pot apărea unele schimbări şi poţi avea unele revelaţii, ca atare ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Rac – Planul carierei este bine aspectat, iar deciziile pe care le iei acum sau proiectele pe care le începi pot fi de lungă durată şi îţi pot aduce beneficii în paşi mici şi siguri. O răsturnare de situaţie sau o schimbare care vine prin oamenii cu care lucrezi te ajută şi pe tine să progresezi, să faci un salt înainte şi să sesizezi cele mai bune oportunităţi. În planul sănătăţii, este indicat să tratezi toate semnalele pe care ţii le dă corpul cu o mai mare seriozitate şi responsabilitate.

Leu – Planeta ce te guvernează, Soarele, este în conjuncţie cu Saturn, planeta maturizării, a responsabilităţii şi a determinării. Ca atare, se cere de la tine să fii cu picioarele adânc ancorate în realitatea cotidiană, să îţi asumi cu înţelepciune responsabilităţile ce se cer de la tine şi să iei decizii care te angrenează în activităţi pe termen lung. Acest aspect vizează şi planul iubirii, deci fii pe fază la relaţia de cuplu în care eşti implicat – poţi avea parte de un nou început, de o restructurare sau de schimbări care te-ar conduce către o nouă etapă de viaţă.

Fecioară – Familia este cuvântul cheie al zilei în curs – rezolvări ale unor situaţii din trecut, decizii luate împreună sau discuţii ce vizează relaţia dintre voi. În funcţie de felul în care te raportai până în prezent la aceste aspecte, acum ar putea apărea unele schimbări care să te influenţeze şi pe viitor. Încearcă să te raportezi la tot ceea ce survine cu o mai mare aplecare, cu dorinţă de mai bine, cu maturitate şi cu mare înţelepciune.

Balanţă – Fii cu mare băgare de seamă la actele pe care le ai în grijă, la documente importante, autorizaţii, carduri, contracte, permise sau legitimaţii deoarece este un moment în care s-ar putea pierde sau deteriora. Totodată, poate fi acel moment în care obţii unele hârtii oficiale, în care intri în legalitate sau în care finalizezi un curs cu diplomă autorizată. Informaţiile pe care le primeşti acum îţi deschid uşi pe termen lung şi te ajută să progresezi la nivel intelectual.

Scorpion – conjuncţia dintre Soare şi Saturn are loc în cea de-a doua casă astrologică, cea a banilor munciţi, a veniturilor fixe şi a salariului. Este o mare oportunitate de a te angaja în cazul în care nu ai un loc de muncă, de a negocia contractul existent sau chiar de a avansa pe o poziţie superioară. Oricum ar fi, este indicat să păstrezi o atitudine de responsabilitate faţă de ceea ce ţi se oferă şi să fii consecvent în drumul pe care porneşti!

Săgetător – Aspectul pozitiv dintre Soare, care traversează semnul tău zodiacal şi Uranus, planeta schimbărilor şi a progresului, te ajută să faci un salt înainte, să iniţiezi noi activităţi şi proiecte, precum şi să ai parte de şansă bună în orice ţi-ai propus. Sesizează care sunt oportunităţile ce se ivesc şi nu rata ocazia de a face ceva pentru binele tău. Totodată, este un moment bun pentru a învăţa lucruri noi, pentru a afla informaţii de valoare şi pentru a trece cu brio orice examen sau test la care eşti supus.

Capricorn – Chiar dacă astăzi vei simţi nevoia să stai mai mult singur cu gândurile tale, concluziile la care vei ajunge meditând la propria viaţă şi la alegerile pe care le ai de făcut te vor ajuta să iei unele decizii care te vor influenţa pe termen lung de acum înainte. Este o ocazie bună de a pune pe hârtie nişte planuri legate de investiţii, afaceri sau proiecte care îţi vor spori veniturile. Totodată, fii atent la banii pe care vrei să îi înstrăinezi ajutând pe cineva, ai putea rămâne fără ei!

Vărsător – Relaţiile de prietenie din care faci parte pot trece acum nişte cumpene în sensul în care poţi renunţa la acei oameni cu care nu te mai înţelegi, nu mai ai aceleaşi afinităţi sau preocupări sau cu care nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă. În acelaşi timp, poţi întâlni alte persoane, mult mai aproape de sufletul tău şi de ceea ce ai devenit, cu care să legi prietenii de durată. Dorinţele pe care le lansezi în acest moment în Univers au darul de a se materializa mult mai repede!

Peşti – Este un moment foarte important pentru carieră şi pentru orientarea ta profesională – dacă faci parte din rândul tinerilor care acum îşi aleg direcţia, este o perioadă bună în care să îţi dai seama de ceea ce te reprezintă şi de ceea ce îţi doreşti pentru viitorul tău; dacă eşti angajat, dar vrei să faci o schimbare, astrele te ajută, iar dacă nu munceşti, acesta este momentul în care ai putea semna un contract pe o perioadă mai lungă de timp! Oricum ar fi, astrele sunt de partea ta pentru a te susţine!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Un oraș vrea ca ziua să se mărească. Se cer 26 de ore, în loc de 24, care e scopul
Un oraș vrea ca ziua să se mărească. Se cer 26 de ore, în loc...
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...