Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 NOIEMBRIE Grijă pentru tauri în relaţia cu superiorii!

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE Grijă pentru tauri în relaţia cu superiorii!

De: Cancan 11/11/2016 | 00:31
HOROSCOP 11 NOIEMBRIE Grijă pentru tauri în relaţia cu superiorii!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Proiectele de grup, asociaţiile, organzaţiile sau anturajul de prieteni sunt cele pe care se pune accent acum, de aceea nu ezita să te adresezi oamenilor care au aceleaşi interese ca şi tine. Vei găsi suport, sprijin sau înţelegere la problemele cu care te confrunţi sau cele mai bune informaţii pentru direcţia în care îţi doreşti să te îndrepţi. Totodată, poţi da peste acele persoane care să îţi devină protectori sau care să îţi deschidă uşi pe care singur nu ai fi reuşit!

Taur – Cariera joacă cel mai important rol în aceasta perioadă în care poţi fi solicitat mai mult decât până în prezent. Este un moment bun în care, rezolvând cerinţele ce ţi se adresează, poţi progresa sau îţi poate creşte statutul social. Totuşi, menţine-ţi punctul de vedere, dar fii cu băgare de seamă la relaţia cu superiorii sau cu autorităţile pentru a nu intra într-un conflict al punctelor de vedere diferite!

Gemeni – Casa străinătăţii este activă în următoarele săptămâni, moment în care ai putea face călătoriile pe care ţi le doreşti, ai putea să iniţiezi proiecte în această zonă sau ai putea să cunoşti persoane ce locuiesc la mare depărtare de tine! Totodată, este o perioadă bună învăţării, înscrierii la cursuri sau asimilării de noi informaţii, utile atât în carieră cât şi în viaţa personală.

Rac – În domeniul financiar ar putea surveni schimbări la care nu te aştepţi, aşadar implică-te în activităţi care ar putea să îţi aducă venituri în plus, dar nu risca şi nu te arunca cu capul înainte fără să aduni înainte toate informaţiile de care ai nevoie pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai lin şi mai armonios cu putinţă! Este un moment bun în care să te achiţi şi de datorii, aşa că nu ezita să îţi închizi conturile cu acele persoane care te-au ajutat la nevoie!

Leu – Asocierile, parteneriatele şi colaboratorii sunt cei de la care ai cel mai mult de câştigat acum, ca atare, chiar dacă te pricepi, nu face totul singur şi încearcă să şi cooperezi! Relaţia cu partenerul de viaţă poate trece printr-o perioadă tensionantă, în care vechi probleme nerezolvate îşi pot face apariţia şi pot dezechilibra balanţa. Nu lăsa situaţia să se acutizeze şi mai tare, ci militează pentru echilibrul şi armonia dintre voi!

Fecioară – Este important ca în următoarele săptămâni să fii mult mai atent la corpul fizic şi la sănătate deoarece există predispoziţia către vătămări, către accentuarea bolilor cu care te confruntai sau pentru dezechilibrul imunităţii şi al stării de bine! Odihneşte-te mai mult, detaşează-te de stres, mănâncă bine şi hidratează-te suficient. Totodată, se anunţă o perioadă încărcată la locul de muncă, ca atare este bine să fii pregătit!

Balanţă – Intrarea planetei Marte în zodia Vărsătorului îţi creează în următoarea perioadă o mai mare predispoziţie către iubire, pasiune şi relaţii. Dacă eşti implicat deja într-o legătură de suflet este posibil să simţi un mai mare avânt către partener sau, dimpotrivă, să apară unele tensiuni şi discuţii în contradictoriu. Pune punctul pe i şi arată cu adevărat ceea ce îţi doreşti.

Scorpion – Următoarea perioadă de aproximativ 30 zile este semnificativă pentru implicarea ta în treburile casei sau cele ale familiei. Este un moment bun în care să demarezi proiecte alături de cei dragi, în care să faci schimbările pe care ţi le doreşti cu privire la locuinţă şi în care să pui în aplicare acele planuri pe care le tot amâni. Păstrează-ţi focusul aţintit pe problemele domestice şi pe cei care contează pentru tine!

Săgetător – Este indicat să încerci să fii mai calm, mai diplomat şi mai atent la felul în care le vorbeşti celor din jur deoarece în următoarea perioadă eşti mult mai predispus la certuri, la tensiuni nervoase sau la descărcări emoţionale. Ca atare, este mult mai uşor să spui ceea ce nu gândeşti de fapt, să te ia gura pe dinainte sau să te războieşti cu cei care ţin la tine. Detaşează-te de acei oameni care te provoacă şi selectează-ţi cu mai multă atenţie oamenii cu care te înconjori.

Capricorn – Următoarele săptămâni se arată încărcate la nivel financiar deoarece este posibil să ai tot felul de cheltuieli la care nu te aştepţi sau să trebuiască să achiţi datorii mai vechi. Este indicat să drămuieşti totul cu atenţie, să nu te lansezi în alte împrumuturi sau în achiziţionarea de bunuri costisitoare. Există şi şansa unor câştiguri, dar pentru acestea este nevoie de muncă, de asumarea unor responsabilităţi şi de paşi mici, dar siguri în direcţia pe care ţi-o doreşti!

Vărsător – Tranzitul planetei Marte, zeul acţiunii, dar şi al conflictelor şi al războiului prin semnul tău zodiacal îţi oferă un plus de energie şi senzaţia că poţi face şi rezolva tot ceea ce îţi propui! Începe prin a a demara noi proiecte, activităţi ce presupun implicarea ta directă sau prin practicarea unui sport care să te ajute să descarci toată tensiunea interioară. Totodată, fii pe fază pentru a nu ajunge în situaţii stresante sau conflictuale!

Peşti – Se pune accent în următoarele săptămâni pe planul interior mai mult decât pe cel exterior, concret, ca atare fii mai atent la sentimentele, emoţiile şi trăirile pe care le ai. Totodată, planul spiritual este bine aspectat, moment în care poţi adera la o nouă filosofie de viaţă, în care poţi fi mai conştient de planurile superioare sau de energiile din jurul tău. Persoanele pe care le întâlneşti acum îţi pot preda adevărate lecţii de viaţă, deci fii mult mai receptiv la informaţia pe care o primeşti!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea în telefon”
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe care o iau în calcul anchetatorii
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță a fi cea mai fierbinte vară din istorie
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”. Ce regrete are prezentatorul TV în prezent
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”....
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate...
BANCUL ZILEI. Într-o zi  vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare de bani: - Cât?
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Gigi Becali dezvăluie telefonul secret pe care l-a avut cu Radu Parachivescu. Scriitorul îl acuză pe patronul FCSB că „minte fără strop de rușine”! Exclusiv
Gigi Becali dezvăluie telefonul secret pe care l-a avut cu Radu Parachivescu. Scriitorul îl acuză...
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce...
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Toyota merge contra curentului şi poate da lovitura. Cel mai mare producător de maşini investeşte într-o nouă generaţie de motoare cu combustie internă
Toyota merge contra curentului şi poate da lovitura. Cel mai mare producător de maşini investeşte...
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e...
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care zeci de mii de turiști îl vizitează anual
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul...
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Câți ani de muncă trebuie să ai ca să primești o pensie mai mare cu 1.440 de lei la recalculare. Vezi dacă te încadrezi și tu
Câți ani de muncă trebuie să ai ca să primești o pensie mai mare cu...
Anunț important pentru românii care vor să-și monteze panouri fotovoltaice cu bani de la stat. Când se va lansa o nouă sesiune și de ce acte e nevoie
Anunț important pentru românii care vor să-și monteze panouri fotovoltaice cu bani de la stat....
×