Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 DECEMBRIE. Peştii trebuie să evite astăzi să…

HOROSCOP 12 DECEMBRIE. Peştii trebuie să evite astăzi să…

De: Cancan 12/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 12 DECEMBRIE. Peştii trebuie să evite astăzi să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi poţi fructifica niste concepţii sau nişte idei care s-au sedimentat de-a lungul ultimei perioade. Sextilul dintre Mercur, planeta comunicării, a ideilor, a raţiunii şi Neptun, planeta spiritualităţii, a meditaţiei şi a introspecţiei, te ajută să ai o intuiţie mai bună, care te va împinge să simţi care este calea cea bună şi care sunt cele mai bune decizii pe care trebuie să le iei! Ca atare, nu ezita să îţi asculţi vocea interioară deoarece nu vei da greş!

Taur – Planeta Venus, cea a beneficiilor, şi Marte, planeta acţiunii, activează domeniul socio-profesional, aspect ce arată că vei avea multe de făcut în următoarea perioadă. Îţi poţi descoperi noi talente, poţi face echipă bună cu cei cu care lucrezi şi poţi avea parte de mari beneficii. Nu exagera cu alimentaţia şi fii mai rezervat acum, excesele ţi-ar putea face rău. Încearcă să descarci tensiunea nervoasă pe care ai simţit-o în ultimul timp prin mai mult sport!

Gemeni – Parteneriate serioase pentru viitor pot apărea acum, la fel cum şi oameni care să te protejeze, să te ajute, să îţi deschidă uşi către succes! Investiţiile îţi sunt şi ele benefice, dar numai dacă acţionezi repede la informaţia pe care o primeşti! Ţine cont de ceea ce îţi doreşti şi comunică-le şi celor din jur intenţiile tale, asta îi va ajuta să te înţeleagă mai bine. Promovarea unor idei, cursurile sau întâlnirile cu oameni cu ocupaţii comune îţi vor aduce ocazia să te specializezi în meseria pe care o faci.

Rac – Este bine să îţi reevaluezi programul zilnic deoarece este un moment benefic în care să te despovărezi de acele activităţi sau persoane care te îngreunează şi pentru care nu ai nicio obligaţie sau datorie morală! O structurare mai bună te-ar ajuta să te şi odihneşti sau să faci mai multe lucruri care ţie îţi fac plăcere cu adevărat. Pot apărea unele dezechilibre la locul de muncă, de aceea fii mai atent la tranzacţiile financiare, care sunt direct vizate de acest aspect!

Leu – Aspectele astrale benefice îţi aduc o perioadă cu multe activităţi profitabile – ai putea intra acum într-un parteneriat care să îţi aducă multe beneficii, şanse şi o nouă direcţie de bun augur. Este indicat să faci un bilanţ al ulimei perioade, să finalizezi ceea ce ţi-ai propu, dar să faci şi o strategie pentru planurile de viitor! Eşti implulsionat să iei frâile unei situaţii, dar este bine să fii mai precaut când vine vorba de riscuri!

Fecioară – Axa financiară este activată acum, însă pot apărea situaţii neprevăzute – unele întreruperi de contracte, cearta cu unii parteneri, întârzieri sau blocaje! Fii mai precaut în acest domeniu pentru a nu pierde nişte sume importante! Te poţi bucura de activităţile care îţi dau ţie energie şi care te încarcă de pozitivism, aşa detaşându-te şi de planul profesional. O întâlnire cu un membru al familiei îţi poate aduce veşti bune sau un cadou!

Balanţă – Poţi finaliza sau începe unele cursuri de lungă durată prin care ai avut sau vei avea multe de învăţat. În următoarea perioadă pot surveni multe transformări de concepţii, aşa că adaptează-te la schimbare. Poţi demara o activitate care se va dovedi a fi foarte fructuoasă pe viitor!

Dacă pleci în călătorie, fii cu băgare de seamă la toate detaliile – bilete, exactitatea datelor, rută, companie, orar sau ore de plecare…., ar putea apărea încurcături!   

Scorpion – Munceşti foarte mult, dar asta te ajută să te remarci, să înveţi mai multe şi să te înţelegi mai bine cu superiorii! Poţi primi astăzi un cadou, un bonus, recompense la care nu te aşteptai, ceea ce te bucură foarte tare! Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea fi mai bună dacă discutaţi foarte profund şi dacă lămuriţi acele lucruri de care nu eraţi siguri sau care vă aduceau dispute. Totodată, este o perioadă bună pentru o schimbare sau o îmbunătăţire a locului în care stai.

Săgetător – Este recomandat să îţi faci ordine în planurile de viaţă, să fii mai focusat pe ceea ce ai de făcut, să stabileşti o agendă pe care să o urmezi şi să te setezi pe ceea ce îţi doreşti. Ai destule informaţii pe care să te bazezi, dar este nevoie de un efort suplimentar şi susţinut din partea ta! Creativitatea te va ajuta în viaţa de cuplu pentru a ridica energia dintre tine şi persoana pe care o iubeşti!

Capricorn – Unii oameni nu se ţin de cuvânt faţă de tine, amână unele activităţi, te lasă în ultimul moment sau nu reacţionează cum te-ai aşteptat, iar asta îţi încurcă planurile pe care ţi le-ai făcut şi pe care te-ai bazat! Nu lua totul în tragic şi nu te enerva, bazează-te pe ceea ce simţi şi ştii să faci, vei avea parte de succes pe propriile picioare! Acest aspect îţi va creşte încrederea în propria persoană şi îţi va aduce şi admiraţia oamenilor din jur!

Vărsător – Astăzi poţi organiza un eveniment care să te reunească cu membrii familiei, iar asta îţi aduce multă bucurie în suflet. La locul de muncă sau în afaceri,nu face investiţii sau nu te întinde mai mult decât poţi, s-ar putea să dezamăgesti pe cineva care se baza pe tine. Îţi doreşti să intri în posesia unor bunuri, dar pentru asta va trebui să şi cheltui nişte bani. Gestionează-ţi mai bine bugetul şi calculează mai bine raportul dintre putinţă şi dorinţă, ai putea rămâne fără niciun ban în următoarea perioadă!

Peşti – Trebuie să eviţi să te împrăştii astăzi în mai multe direcţii, s-ar putea ca până la urmă să nu finalizezi nimic. Canalizează-te pe acele probleme cu adevărat importante pentru tine, fără a te lăsa distras sau ispitit de alte activităţi. Ţi-ai câştigat poziţia prin multă muncă, eşti mai bine văzut de către cei din jur, dar ai grijă la asocierile pe care le faci acum deoarece acest domeniu este instabil – pot apărea blocaje, transformări, dificultăţi!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...