Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 NOIEMBRIE! Fecioarelor, nu este indicat ca astăzi să vă lansaţi în cheltuieli!

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE! Fecioarelor, nu este indicat ca astăzi să vă lansaţi în cheltuieli!

De: Cancan 12/11/2016 | 00:00
HOROSCOP 12 NOIEMBRIE! Fecioarelor, nu este indicat ca astăzi să vă lansaţi în cheltuieli!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi parcă nimic nu îţi convine, eşti tensionat şi gata de a riposta la orice atac pe care îl percepi la adresa ta. Pentru a nu da naştere unor conflicte care să îţi dea peste cap armonia interioară, implică-te în acele activităţi ce presupun efort fizic sau acţiune directă. Nu lua totul prea în serios, mai ales pe acele persoane care intră în competiţie cu tine! Weekendul poate începe cu o petrece sau cu un eveniment la care îţi doreşti să participi de mult timp!

Taur – Astăzi poţi fi dominat de trăiri foarte intense, de gânduri sau de sentimente care nu au o cauză vizibilă şi palpabilă. Pentru a nu reacţiona într-un mod exagerat faţă de cei cu care interacţionezi, este indicat să conştientizezi că nicio situaţie nu este în esenţă bună sau rea, ci că contează în mod deosebit felul în care te raportezi la ea şi conotaţiile pe care i le atibui cu bună ştiinţă! Astfel, îţi poţi schimba starea de spirit cu ajutorul voinţei!

Gemeni – Nu te încrede în planurile făcute cu un prieten sau în promisiunile acestuia deoarece, chiar dacă nu cu rea inteţie, este posibil să fii dezamăgit. Pe de altă parte, o discuţie fermă cu acesta şi abordarea situaţiei cu sinceritate şi deschidere te poate scuti de surprize neplăcute! Nu lăsa totul la voia întâmplării, pune punctul pe i şi fii tu cel care iniţiază comunicarea dintre voi!

Rac – O zi reuşită începe chiar de dimineaţă, aşa că fă tot posibilul pentru a o începe cu zâmbetul pe buze, detaşându-te de toate problemele cotidiene! Chiar dacă există provocări, aceastea pot fi depăşite cu uşurinţă atâta timp cât îţi păstrezi optimismul şi voia bună. Persoana iubită este alături de tine şi te susţine, deci te poţi baza pe ea în toate activităţile pe care le vei desfăşura!

Leu – Opoziţia dintre Lună şi Jupiter se formează în cursul zilei de azi pe axa comunicării, a intelectului şi a învăţării. Este important să nu vorbeşti mai mult decât trebuie, să nu exagerezi în exprimare şi în gesturi, să nu supraevaluezi ceea ce ţi se spune şi să nu pui la suflet vorbele răutăcioase ale oamenilor din jurul tău. Chiar dacă ai tendinţa de a fi impulsiv este mai bine să îţi păstrezi cumpătul, evitând astfel să tensionezi relaţiile cu cei cu care interacţionezi!

Fecioară – Chiar dacă la prima vedere ţi se pare o afacere sau o investiţie bună, nu este indicat ca astăzi să te lansezi în cheltuieli pe care nu ţi le permiţi cu adevărat! Rişti să pierzi o sumă de bani pe care ai să o regreţi mai târziu deoarece ceea ce vrei să cumperi nu se va ridica la valoarea aşteptărilor tale! Evaluează mai bine situaţia, informează-te sau mai cere câteva păreri de la oamenii cu experienţă!

Balanţă – Conjuncţia dintre Lună şi Uranus, planeta situaţiilor imprevizibile, se formează astăzi în casa cuplului, creând predispoziţia unor întorsături de situaţie, a unor tensiuni sau a unor neînţelegeri între tine şi persoana care îţi este alături! Fii pregătit pentru orice şi, mai ales, nu bate în cuie planuri care ar putea să nu iasă aşa cum ai preconizat. Păstrează-ţi spontaneitatea activă şi un as în mânecă pentru orice eventualitate!

Scorpion – Chiar dacă sfârşitul de săptămână te îndeamnă către relaxarea din timpul weekendului este posibil ca treburile de la birou să te ia prin surprindere şi să îţi dea unele planuri peste cap! Menţine-ţi atitudinea responsabilă şi ia totul pas cu pas, fără a te grăbi şi fără a sări etape importante! Astfel, vei reuşi să rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus, iar pe seară să te bucuri de compania plăcută a prietenilor sau a persoanei pe care o iubeşti!

Săgetător – Opoziţia pe care o face Luna planetei ce te guvernează, Jupiter, îţi poate accentua starea emoţională în care te regăseşti – dacă eşti încărcat de o vibraţie pozitivă, veselă şi optimistă, acest tranzit te va ajuta să te bucuri şi mai mult de ceea ce trăieşti. În schimb, dacă nu eşti în cea mai bună dispoziţie interioară, vibraţia zilei în curs va pune şi mai multe paie pe foc, creându-ţi tendinţa de a exagera, de a distorsiona realitatea şi de a pune la suflet situaţii care în mod normal nu te-ar afecta! 

Capricorn – Este posibil ca astăzi să trebuiască să te împarţi între treburile de la locul de muncă şi cerinţele sau responsabilităţile de acasă. Astfel, poate fi o zi extrem de tensionantă dacă nu reuşeşti să te organizezi şi să îi atribui fiecărui domeniu importanţa cuvenită! Fă pace între ceea ce simţi şi ceea ce trebuie şi echilibrează balanţa din sufletul tău! Spre seară, începutul weekendului vine cu o dispoziţie de petrece şi voie bună de care este bine să profiţi din plin!

Vărsător – Deşi eşti plin de energie şi dispui de o atitudine de învingător care te lansează în tot felul de competiţii este indicat să îţi dozezi puterile şi să nu te risipeşti în mai multe direcţii. Ai nevoie de ceva nou în viaţa ta, dar dacă nu ştii cum să pui problema faţă de cei care îţi sunt alături, rişti să fii înţeles greşit, iar acţiunile tale să se transforme în motiv de ceartă, disensiuni sau tensiuni interioare!

Peşti – Chiar dacă erai pregătit să scoţi din portofel o sumă de bani este posibil ca astăzi să trebuiască să cheltui mai mult decât ai preconizat! Dacă se poate, renunţă pentru moment la planurile pe care ţi le-ai făcut şi amână-le pentru o dată viitoare, când aspectele astrale îţi sunt mai favorabile achiziţionării de bunuri. În schimb, concentrează-te pe iubire, pe trăirile interioare şi pe relaţia cu partenerul de viaţă, care îţi poate aduce astăzi o mare bucurie!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier...
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...