Acasă » Horoscop » HOROSCOP 13 NOIEMBRIE Gemenii au probleme în dragoste!

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE Gemenii au probleme în dragoste!

De: Cancan 13/11/2016 | 00:00
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE Gemenii au probleme în dragoste!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Tranzitul planetei Venus, mica benefică, prin casa carierei tale îţi poate aduce beneficii în următoarele săptămâni. Poţi profita de acest aspect pentru a ieşi în evidenţă, pentru a fi avansat la locul de muncă sau pentru a îţi creşte prestigiul şi statutul social. Este important să ştii ceea ce vrei în discuţiile pe care le porţi cu acele persoane care te pot ajuta sau care au puterea de a te plasa exact în locul în care vrei să ajungi!

Taur – Planeta ce îţi guvernează zodia îşi face apariţia în sectorul cunoştiinţelor, a intelectului şi a studiilor superioare, aspect care îţi poate aduce în prim plan dorinţa de a cunoaşte mai mult, de a participa la cursuri de lungă durată sau de a studia un domeniu în profunzimea sa. Totodată, poţi intra în contact cu o nouă filosofie de viaţă ce îţi va schimba modul în care percepi lumea şi viaţa!

Gemeni – Relaţia în care eşti implicat sau persoana pe care o iubeşti pot trece în următoarea perioadă prin transformări radicale – tot ceea ce nu mai este bun pentru dezvoltarea voastră ulterioară tinde să dispară, iar ceea ce este de valoare şi întemeiat pe baze solide se amplifică! Nu te opune acestor schimbări şi nu trage cu dinţii de acele lucruri care se modifică, totul se va aşeza aşa cum este mai bine pentru amândoi!

Rac – Parteneriatele sunt cele pe care trebuie să pui accent în următoarele săptămâni deoarece vei avea multe beneficii – poţi găsi acum cele mai potrivite persoane cu care să te asociezi, cu care să colaborezi şi cu care să ai de câştigat. Totodată, axează-te pe relaţia de iubire în care eşti implicat deoarece puteţi lua hotărâri importante împreună – o mutare împreună, o căsătorie sau trecerea ei la un nou nivel, mult mai profund şi mai intens!

Leu – Este o perioadă benefică angajarării într-un nou loc de muncă, a avansării sau a deciziilor ce privesc cariera ta, ca atare fii cu băgare de seamă la oportunităţile ce se ivesc acum în calea ta! În acelaşi timp, starea ta de bine şi sănătatea tind să se îmbunătăţească. Dacă suferi de anumite afecţiuni acum poţi găsi cel mai bun remediu sau cele mai bune persoane care să îţi ofere ajutorul!

Fecioară – În următoarele săptămâni domeniul iubirii este activat de către aspectele planetare, aducându-ţi un plus de intensitate, de dorinţă sau de pasiune. Dacă la acest moment eşti într-o relaţie, ai toate şansele de a o revigora sau de a o face mai trainică. În schimb, dacă eşti singur, se prea poate să îţi întâlneşti perechea, să te îndrăgosteşti şi să îţi doreşti să mergi mai departe cu persoana pe care o vei cunoaşte!

Balanţă – Aspectele legate de casă devin foarte importante pentru tine – poate a venit timpul să te muţi, să îţi înfrumuseţezi locul în care stai sau să faci schimbări importante în felul în care te raportezi la cămin! Planeta iubirii activează domeniul familiei, ca atare poţi primi ajutor de la aceasta sau poţi petrece momente minunate alături de cei dragi, care să îţi meargă direct la casa sufletului!

Scorpion – Următoarea perioadă este semnificativă pentru discuţiile şi hotărârile pe care le vei lua alături de persoana pe care o iubeşti – este un moment bun pentru a lămuri vechi probleme cu care vă confruntaţi, pentru a lua decizii de viitor sau pentru a vă marturisi unul altuia sentimentele cele mai profunde, temerile şi dorinţele! Profită de acest aspect pentru a face lumină între voi şi pentru a ridica relaţia la un alt nivel.

Săgetător – Venus, mica benefică a astrologiei, tranzitează domeniul banilor, aducându-ţi în prim plan tot felul de oportunităţi de a câştiga, de a persevera sau de a-ţi pune în evidenţă toate talentele de care dispui. Totodată, este un moment bun pentru a negocia salariul, pentru a semna un contract sau pentru a perfecta un proiect ce îţi va aduce venituri fixe! Profită de această perioadă pentru a-ţi demonstra capacităţile şi pentru a atinge succesul pe care ţi-l doreşti.

Capricorn – Planeta iubirii, a frumuseţii, a esteticului şi a armoniei, Venus, tranzitează semnul tău zodiacal în următoarele câteva săptămâni. Sub acest aspect astral poţi fi mult mai preocupat de felul în care arăţi şi în care te percep cei din jur, îţi poţi schimba în bine stilul vestimentar şi poţi face transformări radicale în ceea ce priveşte persoana ta! Totodată, vei fi pus în evidenţă mai mult, mai atrăgător, mai şarmant şi mai irezistibil pentru sexul opus! Aşadar, profită de acest aspect pentru a atrage toate privirile asupra ta!

Vărsător – Unele probleme referitoare la casa în care stai se pot acutiza în următoarea perioadă sau pot lua o turnură la care nu te aşteptai. Chiar dacă ţi se pare că trebuie să intervii rapid, este mai indicat să amâni deciziile importante până când toate amănuntele îţi vor deveni mai clare sau până când ai toate informaţiile de care ai nevoie pentru a rezolva totul aşa cum îţi doreşti!

Peşti – Convorbirile şi întâlnirile cu prietenii sau cu un grup de oameni cu aceleaşi interese sau preocupări cu ale tale au darul de a îţi aduce lumină în drumul pe care vrei să mergi, avantaje de toate felurile şi oportunităţi la care nici nu visai. Ca atare, fii pe fază la ceea ce ţi se propune, expune-ţi punctul de vedere şi fii cât mai deschis în planurile pe care le ai sau în idealurile la care aspiri! Persoana potrivită va fi alături de tine în cel mai potrivit moment!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...