HOROSCOP 13 OCTOMBRIE. Racii sunt tot mai presaţi de…

Publicat: 13/10/2016 | 00:00
HOROSCOP 13 OCTOMBRIE. Racii sunt tot mai presaţi de…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Spiritul de competiţie este mare la locul de muncă, ca atare trebuie să ai mare încredere în propriile forţe şi să preiei iniţiativa. Chiar dacă toată situaţia este solicitantă, te vei simţi minunat când vei ieşi victorios. Faţă de partenerul de viaţă, respectă-ţi promisiunile pe care i le-ai făcut şi nu îl dezamăgi. Persoana pe care o iubeşti se bazează pe tine şi are nevoie de ajutorul tău.

Taur – Ceea ce ţi-ai dorit să se întâmple se întâmplă mai repede decât de aşteptai, aşa că fii cu băgare de seamă la gândurile pe care le lansezi în următoarea perioadă. Fii optimist şi proiectează o imagine cât mai frumoasă şi mai prosperă a ta, fără să îţi fie frică să visezi şi fără să îţi impui limite sau bariere. La locul de muncă te poţi aştepta la nişte întorsături de situaţie, aşa că apelează la spontaneitate.

Gemeni – Este posibil ca astăzi să te revezi cu cineva drag sau cu un membru al familiei cu care nu te-ai mai întâlnit de mult. Aveţi multe de recuperat, amintiri de povestit şi experienţe prin care aţi trecut de împărtăşit, aşa că alocă-ţi timpul necesar pentru a le face pe toate în tihnă. Fii deschis şi acceptă sfaturile pe care le primeşti, îţi vor aduce beneficii în situaţiile pe care le întâmpini.

Rac – S-a acumulat un volum imens de muncă, iar timpul şi termenele limită te presează din ce în ce mai tare. Chiar dacă trebuie să te împarţi între serviciu, viaţa de familie şi nevoile personale, este indicat să te mobilizezi, să îţi alcătuieşti o agendă de priorităţi foarte amănunţită şi să o respecţi întocmai. Asumă-ţi responsabilităţi, fii cu picioarele pe pământ şi echilibrează balanţa.

Leu – Astăzi eşti într-o dispoziţie sentimentală mărită şi doreşti să îţi împărtăşeşti emoţiile cu cei de lângă tine. Deschiderea ta îi va ajuta şi pe ei să se exteriorizeze, astfel încât poţi avea parte de o experienţă sufletească foarte frumoasă. Nu exagera unele situaţii şi nu promite mai multe decât poţi face, rişti să fii implicat într-o disensiune cu un prieten. Relaţia cu partenerul de viaţă trece printr-o perioadă de transformări în care o decizie trebuie luată.

Fecioară – Îţi faci multe griji în privinţa îndatoririlor de la locul de muncă, iar asta se datorează lipsei de încredere pe care o ai faţă de propriile capacităţi. Ia atitudine şi acţionează cu încredere, ai şansa acum de a te remarca şi de a arăta experienţa de care beneficiezi. În schimb, fii rezervat în ceea ce priveşte bărfele şi comentariile răutăcioase care circulă în jurul tău.

Balanţă – Pentru a beneficia de un weekend prelungit în care să te relaxezi şi să te detaşezi de planul cotidian este nevoie ca astăzi să munceşti mai mult şi să te organizezi mai bine. Acasă, nu ezita să ceri ajutorul şi să delegi din sarcinile pe care le ai şi partenerului de viaţă. Cooperând şi făcând echipă, veţi avea parte de mai multă apropiere sufletească, de empatie şi de înţelegere.

Scorpion – Chiar dacă provoacă multă tensiune psihică sau agitaţie interioară, nu abandona competiţia în care ai intrat cu o persoană mai matură şi mai experimentată decât tine. Această confruntare te va stimula să dai tot ceea ce ai mai bun şi să arăţi ceea ce poţi. Astfel, vei trece şi print-un proces transformator, evolutiv, care te impinge să îţi depăşeşti atât limitele cât şi fricile.

Săgetător – Fă din iubire şi din întâlnirea cu persoana pe care o iubeşti tema centrală a acestei zile. Astfel, bucură-te de emoţii noi şi sentimente împărtăşite, de vorbe frumoase şi de îmbrăţişări tandre. Nu te lăsa influenţat de alţii în deciziile pe care le ai de luat, ci ascultă ceea ce îţi spune atât inima cât şi raţiunea. O posibilă întâlnire cu o persoană pe care o apreciezi îţi va schimba optica lentilei prin care priveşti lucrurile.     

Capricorn – Astăzi eşti lăsat pe cont propriu pentru a gestiona activităţile de la locul de muncă, ceea ce te bucură, deoarece ai ocazia de a te organiza şi de a proceda aşa cum îţi doreşti. Chiar dacă îţi place şi te captivează ceea ce faci, nu prelungi peste program ziua de muncă şi ocupă-te şi de persoana ta sau de familie! Cei dragi au nevoie atât de prezenţa ta cât şi de o comunicare mult mai profundă.

Vărsător – Este un moment bun pentru a dezbate un subiect delicat sau intim cu persoana pe care o iubeşti, aşa că nu amâna pe altă dată şi aşează-te la masa discuţiilor. Dacă vei şti cum să abordezi situaţia şi cum să pui problema, rezultatul va fi unul eliberator pentru amândoi. În panul serviciului, în această perioadă ai ocazia să înveţi o lecţie importantă despre colegialitate, anturaj şi echipă.

Peşti – Nu este nevoie să răspunzi afirmativ invitaţiilor sau cerinţelor celor din jur dacă eşti în dispoziţia de a sta singur, de a medita sau de a te gândi la rezolvarea unor probleme. Pentru tine, este o modalitate excelentă prin care să îţi încarci bateriile, prin care să găseşti răspunsuri la întrebările pe care ţi le pui şi prin care să îţi redobândeşti liniştea interioară! Totodată, odihneşte-te mai mult şi întâreşte-ţi imunitatea!