HOROSCOP 15 NOIEMBRIE. Leii trebuie să aibă mai multă grijă la…

Publicat: 15/11/2016 | 00:00
HOROSCOP 15 NOIEMBRIE. Leii trebuie să aibă mai multă grijă la…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Domeniul călătoriilor este foarte activ în următoarele săptămâni, atât din punct de vedere personal cât şi profesional! Indiferent din ce tabără faci parte, poţi beneficia de unele avantaje, de oportunităţi la care nu te aştepţi sau de şanse favorabile, aşa că nu ezita să pleci la drum. În acelaşi timp, este un moment bun în care să te instruieşti, în care să capeţi mai multă experienţă sau în care să îţi schimbi total felul în care percepi lucrurile!

Taur – Este posibil ca în următoarea perioadă să primeşti tot felul de informaţii despre felul în care poţi câştiga mai bine sau despre modul în care să îţi administrezi resursele! Pentru a lua cele mai bune decizii fii cu băgare de seamă la toate amănuntele, nu te mulţumi cu prima ofertă şi negociază totul în favoarea ta! Poate nu ar strica dacă ai aduna mai multe păreri sau ai cere şi sfatul unor specialişti!

Gemeni – Deciziile pe care le iei acum împreună cu partenerul de viaţă au menirea să te influenţeze mult timp de acum înainte, aşa că analizează-ţi sentimentele cu atenţie şi nu arunca cu vorbe pe care le poţi regreta mai târziu! Este important să îţi aloci timpul cuvenit pentru a introspecta, dar să şi asculţi ceea ce persoana de lângă tine are să îţi transmită. Dacă nu te simţi confortabil într-o anume situaţie, nu eşti obligat să o suporţi sau să faci sacrificii!

Rac – Încearcă să te relaxezi mai mult, să nu-ţi faci planuri pentru astăzi sau un program prea încărcat astfel încât să te poţi ocupa mai mult de tine şi de liniştea ta. Ai nevoie de o pauză, ca atare este o zi potrivită pentru activităţi care nu te solicită prea mult. Poţi organiza o ieşire cu prietenii sau poţi face mult sport. Dacă analizezi relaţia cu partenerul şi încerci să afli ce anume vă ţine împreună, nu insista prea mult pe tema asta pentru că vor apărea curând informaţii care te vor lămuri. 

Leu – Una din ambiţiile tale a fost dintotdeauna să fii independent financiar şi ai şi făcut eforturi în atingerea acestui obiectiv. Acum însă, indiferent cum stau lucrurile, e momentul să ai grijă de sănătatea ta. Organismul tău cere odihnă şi relaxare. Încearcă să găseşti o modalitate cât mai la îndemână şi mai rapidă prin care să-i satisfaci aceste nevoi. În ultima perioadă relaţia de cuplu a avut destul de mult de suferit. Este un moment oportun pentru a discuta deschis şi sincer despre subiectele tabu.

Fecioară – Mercur, planeta comunicării, tranzitează în această perioadă casa astrologică a familiei, moment în care îţi poţi deschide inima faţă de cei apropiaţi şi poţi purta acele discuţii pe care le-ai tot amânat. Este bine să spui ceea ce ai pe suflet, să asculţi păreri sau să dai sfaturi, să luaţi decizii împreună. Totodată, este o perioadă benefică discuţiilor şi informării în privinţe legate de case sau de imobile!

Balanţă – Întâlnirea lui Juno, asteroidul căsătoriei, cu Mercur, planeta ce simbolizează discuţiile, informaţiile şi comunicarea favorizează în această zi deciziile luate alături de partenerul de viaţă, planurile de viitor şi, de ce nu, gândul de a face un important pas înainte, pasul căsătoriei! Rămâi conectat cu persoana pe care o iubeşti deoarece mai mult ca sigur veţi fi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce vă priveşte relaţia!

Scorpion – Sunt favorizate în următoarea perioadă negocierile, semnările de contracte, angajările, precum şi măririle de salariu, mai ales dacă vei ştii cum să pui problema şi cum să te exprimi. Aşadar, fii concis în ceea ce vrei şi în privinţa aspectelor pe care tu le poţi oferi la rândul tău, iar succesul pe care ţi-l doreşti va fi de partea ta! Pune la cale o strategie şi implică alături de tine acele persoane pe care te poţi baza!

Săgetător – Deoarece Mercur, planeta oratorilor, a schimbului de informaţii şi a cunoştiinţelor dobândite se află în această perioadă în semnul tău zodiacal este posibil ca tu să te exprimi mult mai bine, să fii mai raţional şi să îţi doreşti să te afirmi mai mult, mai ales prin ceea ce spui şi prin informaţiile pe care le deţii! Totuşi, încearcă să nu vorbeşti mai mult decât este necesar, să nu exagerezi şi să nu laşi judecata să îţi întunece sentimentele!

Capricorn – Este un moment benefic călătoriilor în care vrei să te odihneşti sau să te reculegi după o perioadă de multă muncă, care se prea poate să te fi condus către epuizare! Ca atare, fă ceva pentru tine, pentru sufletul şi sănătatea ta şi porneşte la drum. Mai mult ca sigur vei găsi echilibrul de care ai nevoie şi, acolo unde este cazul, cea mai frumoasă companie! Este indicat să te detaşezi de planul cotidian şi să te concentrezi mai mult pe valorile de substanţă, care contează pentru latura ta personală.

Vărsător – Astăzi te poţi afla într-o dilemă interioară care să nu îţi dea pace – să alegi ceea ce îţi spune sufletul sau ceea ce îţi şopteşte raţiunea?! Dacă nu poţi ajunge la un consens care să te mulţumească pe deplin este mai bine să nu faci compromisuri şi să amâni deciziile importante pe altă dată. Totodată, nu ceda presiunilor şi mărturiseşte sincer impasul în care te afli. Mai mult ca sigur vei găsi înţelegere de la cei care îţi stau alături!

Peşti – Următoarea perioadă de timp este benefică parteneriatelor şi discuţiilor pe care le poţi purta cu colaboratorii, aşadar urmăreşte-ţi obiectivele şi ia cele mai bune decizii pentru dezvoltarea ta pe termen lung! Totodată, este un moment bun în care să te afirmi, în care să îţi faci auzită părerea şi în care să te exprimi mai bine! Spiritul oratoric este la cote maxime!