Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 IANUARIE. Peştii au discuţii în contradictoriu cu partenerul

HOROSCOP 16 IANUARIE. Peştii au discuţii în contradictoriu cu partenerul

De: Cancan 15/01/2017 | 23:46
HOROSCOP 16 IANUARIE. Peştii au discuţii în contradictoriu cu partenerul

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil sa intri in contact cu persoane benefice ţie în planul serviciului sau al carierei, cu care poţi suda relaţii importante pe termen lung de acum încolo. Concentrează-te pe viaţa socială, pe comunicare şi răspunde afirmativ invitaţiilor care ţi se fac. Totodată, îmbogăţeşte-ţi cunoştinţele profesionale citind, mergând la cursuri sau urmărind documentare cu tematică.

Taur – Axează-te pe familie şi pe cei dragi, pe cămin şi pe activităţi ce ţin de suflet, următoarea perioadă se arată semnificativă în acest sens. Valorile interioare vor conta mai mult decât cele exterioare, iar emoţiile tale se vor balansa armonios. Crează-ţi în jurul tău un spaţiu în care să te simţi confortabil, în care să te relaxezi şi în care să te înconjori de lucrurile ce îţi fac plăcere.

Gemeni – Urmăreşte oportunităţile de câştig ale perioadei în curs deoarece norocul este de partea ta! Ai şansa acum de a progresa, de a fi mai vizibil şi de a te bucura de admiraţia şi aprecierea celor cu care lucrezi. Stabileşte-ţi o strategie clară pentru viitor şi urmeaz-o pas cu pas, cu încredere. Totodată, foloseşte-te de talentele pe care le ai şi investeşte în potenţarea lor.

Rac – Este indicat ca în această zi să te focusezi mai mult pe viaţa ta interioară, pe trăirile şi emoţiile pe care le experimentezi şi pe detaşarea de planul cotidian. Acordă-ţi o perioadă pentru a introspecta şi pentru a medita la ceea ce îţi dictează sufletul. Nu este timpul deciziilor măreţe sau al acţiunii, ci al retragerii în propria persoană. Este posibil să ai unele revelaţii care să îţi schimbe cu totul percepţia despre planurile de viitor!

Leu – Statutul social şi poziţia pe care o ocupi la locul de muncă devin foarte importante în acest moment, când ai ocazia să progresezi, să culegi roadele sacrificiilor depuse şi meritele să îţi fie recunoscute. Ai alături de tine un grup de oameni sau o echipă ce te susţine, iar asta îţi dă curajul să mergi mai departe! Canalizează-ţi toate forţele către reuşita personală pe care o aştepţi de mult timp!

Fecioară – Atât planul spiritual cât şi cel intelectual sunt reliefate în următoarea perioadă când ar trebui să te axezi pe înglobarea unei noi filosofii de viaţă sau a unor credinţe. Fii atent la ceea ce îţi transmite sufletul şi nu încerca să combaţi cu logica sau cu raţiunea. O călătorie neaşteptată se poate ivi în curând. Nu sta pe gânduri şi acceptă ceea ce ţi se propune!

Balanţă – Eşti pus în faţa unor decizii foarte importante, de care depinde dezvoltarea ta viitoare. Chibzuieşte cu atenţie care îţi sunt dorinţele şi depaşeşte-ţi fricile sau blocajele. Este o perioadă benefică transformării personale, detaşării de trecut şi avansării către o nouă treaptă a vieţii. O persoană cu influenţă sau experienţă este gata să îţi sară în ajutor şi să te susţină!

Scorpion – Astăzi eşti mult mai receptiv la stările celor din jurul tău, mult mai atent şi mult mai doritor în a-ţi oferi ajutorul. Profită de această stare pentru a te implica în activităţile celor care au nevoie de tine, în special familia! Intenţia ta va fi apreciată şi lăudată, iar satisfacţia rezultatelor împlinite te va bucura foarte mult!

Săgetător – Astăzi este posibil să fii nevoit să te împarţi în mai multe direcţii – între responsabilităţi şi distracţie, între familie şi muncă, între iubire şi prieteni, între datorie şi dorinţă de relaxare. Cum nu vei reuşi să le faci pe toate bine, este indicat să te axezi pe ceea ce este cel mai important pentru tine. Explică-ţi alegerile cu sinceritate şi deschidere, iar cei care ţin la tine te vor sprijini!

Capricorn – Starea ta emoţională se poate schimba astăzi de mai multe ori – de la calmitate la nelinişte sau nervozitate, de la fericire la melancolie şi de la detaşare la ataşament total faţă de unele persoane apropiate. Încearcă să te menţii în echilibru şi să nu pui la suflet situaţiile tensionante prin care este posibil să treci. Chiar dacă se pune presiune pe tine, reacţionează conform părerilor personale şi nu după cerinţele altora.

Vărsător – Este posibil ca partenerul de viaţă să îşi exprime nemulţumirea cu privire la unele aspecte ale relaţiei voastre, iar asta să te ia prin surpindere. Pentru a nu ajunge la o disensiune şi pentru a înţelege mai bine sentimentele interlocutorului, nu privi totul doar din punctul tău de vedere şi pune-te şi în locul lui. Empatia, sensibilitatea şi dorinţa de a coopera sunt cuvintele cheie de care trebuie să te foloseşti.

Peşti – Astăzi pot apărea tot felul de discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă, iar acest fapt vă poate dezechilibra relaţia. Este bine să reacţionezi conform personalităţii tale şi să abordezi toată situaţia cu calm şi rafinament. Totodată, nu te baza pe promisiunile sau pe vorbele unui prieten, ci verifică ceea ce ţi se spune prin propriile forţe. Activităţile pe care le ai în plan alături de familie sunt cele care îţi vor aduce liniştea în suflet!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a avut drept oaspete pe brazilianul care cântă muzică populară românească
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a...
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă vina pe stres
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă...
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii”
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea grijă de el. Femeia le-a povestit polițiștilor, în amănunt, tot ce a îndurat
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Codin Maticiuc cere ajutorul fanilor în mediul online: ”3000 de euro pentru primul care-l găsește pe omul acesta”
Codin Maticiuc cere ajutorul fanilor în mediul online: ”3000 de euro pentru primul care-l găsește...
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot ce contează e dacă merită sau nu”
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...