Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 NOIEMBRIE. Balanţele trebuie să îşi controleze mai bine ambiţia!

HOROSCOP 16 NOIEMBRIE. Balanţele trebuie să îşi controleze mai bine ambiţia!

De: Cancan 15/11/2016 | 23:17
HOROSCOP 16 NOIEMBRIE. Balanţele trebuie să îşi controleze mai bine ambiţia!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este un moment interesant pentru a da startul unor planuri noi, generatoare de succes ori în plan profesional, ori sentimental. Aspectele astrale te motivează excelent pentru a duce la îndeplinire toate sarcinile, pentru a ţinti sus, pentru a nu te lăsa şi a trage tare pentru ceea ce îţi inspiră ţie împlinire. Este ca şi cum ai primi o doză maximă de energie pentru a te apuca de cele mai înalte ţeluri!

Taur – Viaţa sentimentală cunoaşte o înflorire mult aşteptată, ca atare acestea pot fi zilele în care merită să te pui mai bine în valoare şi să ieşi la cucerit inimi. Ai mari şanse să atragi atenţia asupra ta sau să cucereşti mai uşor! Dacă nu ai făcut deja paşi mari pentru a porni o relaţie ce poate duce la căsătorie, ori să discuţi la modul cel mai serios despre sensul de mers alături de persoana iubită (separaţi sau împreună, fiind şi vremea marilor decizii), atunci următoarea perioadă are în program pentru tine câteva momente cheie!

Gemeni – Următoarea perioadă te stimulează spre studiu, ca atare apucă-te serios de învăţat pentru că eşti într-un moment în care poţi acumula mari cantităţi de informaţii, poţi aprofunda domenii care te atrag sau poţi începe cursuri de dezvoltare personală, de specializare şi calificare din care, cândva, se va naşte cariera ta de succes. Ţi se pot deschide căi spre domenii complet noi, mult mai serioase, mai dificile, care cer multă concentrare de la tine, dar care te pot atrage şi interesa atât de mult încât să nu te laşi până nu ştii cât mai mult din ele.

Rac – Te poţi aştepta în următoarea perioadă la o restructurare a relaţiei tale cu locul de muncă. Dacă eşti în căutarea unui job nou, profită de acest moment mai mult deoarece astrele te vor ajuta să extragi cele mai bune concluzii din căutările tale profesionale, din probele la care eşti supus. Nu fugi nici de schimbările radicale, acum poţi ţinti spre domenii care nici prin cap nu-ţi treceau înainte!

Leu – Aspectele astrale ale perioadei îţi amplifică ambiţia, răbdarea, seriozitatea, rigoarea, cam toate calităţile de care e nevoie pentru a reuşi în proiecte de cursă lungă, ce necesită un consum imens de resurse. Da, le ai de partea ta, deci pune-le la treabă, dar fii totuşi conştient că nu se obţine nimic cât ai bate din palme. Cu cât eşti mai determinat cu atât mai repede succesul va fi de partea ta!

Fecioară – Este o perioadă dificilă pentru cupluri în care nu este simplu deloc, tocmai de aceea trebuie să fii foarte atent la gesturi bruşte, la decizii impulsive, la situaţii cu factor mare de risc gen: trădare, gelozie, adulter, agresivitate, crize de nervi. Dacă discuţiile nu ajung la nici un rezultat paşnic, pesemne că va fi perioada când veţi spune amândoi: stop, gata, până aici, şi asta doar spre binele amândurora, semn că nu se mai poate face nimic.

Balanţă – Ambiţiile tale cresc în următoarele săptămâni, dar nu te gândi că poţi  clădi castele peste noapte. Dimpotrivă, numai dacă dai dovadă de o imensă răbdare, ca un înţelept cu experienţă de viaţă, care ştie că lucrurile bune se ridică doar cu sudoare, vei putea reuşi! Dacă vrei mai mult de la cariera ta atunci este vremea să pui serios mâna pe carte – a venit ori vremea marilor confruntări intelectuale (examene grele şi importante, diplome, echivalări, examene de top), ori vremea marilor decizii profesionale.

Scorpion – Dacă înainte nu prea ştiai ce vrei, încotro să mergi, parcă aşteptând ceva, în următoarea perioadă trebuie să spui sigur, ferm şi concis ce vrei de la tine în viitor. Viaţa ta profesională ta se poate (re)scrie acum, şi nu prea există loc de întoarcere. Deciziile momentului sună un pic tranşant, categoric, ultimativ, dar probabil eşti pregătit să spui alegerea finală. Implică-te activ pentru a arăta cine eşti, ce poţi…

Săgetător – Acum poţi afla cum te vede lumea, cum te apreciază oamenii de lângă tine, ce spun ceilalţi despre persoana ta, tocmai de aceea nu prea ai voie să te joci cu imaginea. Fă totul corect, just, sincer, analizând cu atenţie argumentele, instrumentele, căile, deciziile pe care le ai la dispoziţie. Nu te speria dacă lucrurile nu merg atât de bine la serviciu, dacă ai impresia că tot greul cade doar pe umerii tăi, dacă nu găseşti jobul potrivit din prima, chiar şi un refuz sau un eşec are rolul lui, de a te învăţa să devii mai bun!

Capricorn – În acest moment poţi fi ceva mai stresat de la nimicuri, de la lucruri care ţi se par că sunt grave, de la vise care n-au ieşit aşa cum îţi doreai, de la vorbe aruncate în vânt, deci încearcă să fii mai tolerant şi mai iertător, pentru că ai putea intra în contact cu unele persoane care multe spun, dar nimic nu fac. Decepţiile pot fi la ordinea zilei, de aceea este indicat să te detaşezi şi să nu pui la suflet ceea ce se întâmplă!

Vărsător – Zona dedicată iubirii este foarte activată – este un moment ideal pentru a redresa relaţia deja existentă, amintindu-ţi de diplomaţie, de iertare, de reciprocitate, de ascultarea celuilalt, lăsând la o parte orice urmă de egoism şi punând mai mare accent pe cuvântul „doi”. Totodată, este un moment excelent şi pentru a te îndrăgosti din nou, de a cunoaşte pe cineva, de a socializa mai mult!

Peşti – În următoarea perioadă pune mâna pe carte, înscrie-te la cursuri, participă la seminarii, conferinţe, fă orice te va ajuta să devii mai bun, mai matur, mai profesionist. Pentru cuplurile căsătorite, este un moment interesant care îţi aminteşte cumva, subtil, că a cam pălit dragostea în cuplu, că nu mai este ca altădată, că trebuie readusă la lumină, amplificată, valorificată. Ca atare, reaprinde cum ştii sentimentele în relaţia de cuplu, ar fi păcat să laşi sentimentul pur şi frumos care v-a legat să alunece pe un plan secund.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
Cine a câștigat Survivor All Stars? Dezvăluire uluitoare despre Zanni, concurenții sunt revoltați
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la Deveselu rupe tăcerea. Ce spune acesta despre presupusa iubită , dar și despre modul în care Mădălin și-ar fi pierdut viața
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme și...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme și...
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15...
Militari români vor lupta în Orientul Mijlociu. Iohannis a aprobat decizia
Militari români vor lupta în Orientul Mijlociu. Iohannis a aprobat decizia
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV a anunțat când îi vezi la televizor
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani de iubire...”
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
Cum se implică Robert Drilea în creșterea copiilor Deei Maxer:
Cum se implică Robert Drilea în creșterea copiilor Deei Maxer: "Mă surprinde cu toate lucrurile...
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă: „M-au ținut la poartă”
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă:...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...