Acasă » Horoscop » HOROSCOP 17 AUGUST. Ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri

HOROSCOP 17 AUGUST. Ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri

De: Cancan 17/08/2016 | 07:32
HOROSCOP 17 AUGUST. Ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Din punct de vedere personal, se pare că astăzi ceva care te deranjează foarte mult revine în viaţa ta, în fel de fel de forme, oricât de mult ai fi încercat până acum să-l elimini. În planul carierei, munceşti din ce în ce mai mult şi probabil că vei găsi cât de curând noi tipare de gândire care să te ajute să te descurci în situaţiile problematice. Lasă-ţi mintea deschisă pentru a îmbrăţişa progresul!

Taur – Astăzi ai putea avea parte de ajutor tocmai de la cine nu te aştepţi, dar asta numai în cazul în care eşti destul de flexibil pentru a accepta sfaturi din partea altora. Stabileşte-ţi cât mai multe noi alianţe, mai ales şi pentru că cei pe care acum îi ajuţi îţi pot deveni prieteni de nădejde în viitorul apropiat. Apar noi oportunităţi de câştig, aşa că fii pe fază pentru a nu le rata!

Gemeni – Eşti în plină dispoziţie creativă, iar acest fapt te ajută să depăşeşti cu bine orice situaţie apărută în cale. Ai parte de idei cu totul noi, ingenioase, pe care dacă le pui în practică vei avea multe de câştigat. Este un moment prielnic şi deplasărilor la mare distanţă de casă, unde poţi lega noi prietenii sau contacte importante pentru orientarea ta profesională! Nu te sfii să comunici şi să îţi exprimi părerea!

Rac – Astăzi, indiferent de nivelul de încărcătură emoţională pe care îl simţi în interior sau de starea de nervi pe care o poţi atinge, este foarte important să nu acţionezi în grabă şi să nu judeci după aparenţe. În cazul în care îţi pregăteşti terenul pentru o nouă afacere, activitate sau proiect, acum este momentul pentru a începe să îţi stabileşti propriile reguli şi principii după care să te ghidezi.

Leu – Graţie aspectului favorabil dintre planeta ce te guvernează, Soarele şi planeta libertăţii, Uranus, astăzi te poţi detaşa cu uşurinţă de ceea ce te limitează sau te ţine pe loc, îţi poţi da seama uşor care îţi este drumul şi poţi avea parte de oportunităţi care să te salveze ca prin minune de anumite situaţii dificile cu care te confrunţi! Prinde valul schimbării şi nu sta pe gânduri!

Fecioară – Este posibil ca cei dragi să te solicite să rezolvi anumite sarcini ce te împovărează sau care nu îţi fac plăcere. Totuşi, se bazează pe tine, iar îndeplinindu-le nevoile vei avea şi tu de câştigat atât la nivel moral cât şi spiritual. Spre seară, o veste îmbucurătoare apare de la un prieten. Acceptă invitaţiile în oraş sau la evenimente mondene, vei avea parte de câteva ore minunate într-o companie interesantă!

Balanţă – Astăzi poate fi o zi armonioasă şi plină de romantism în iubire, alături de persoana pe care o îndrăgeşti. Puteţi petrece timp de calitate în doi, moment prielnic pentru a vă face declaraţii, pentru a lega sentimente mai profunde, pentru a face planuri de viitor sau pentru a lua decizii importante! Deschide-te către o nouă etapă de viaţă şi fă un pas important înainte!

Scorpion – Gândeşte-te bine dacă ceea ce simţi pentru o persoană este proiecţia unor speranţe sau este chiar realitate. Este posibil să fi ridicat pe un piedestal pe cineva şi să îi fi conferit calităţi pe care nu le are de fapt, iar într-un final să ajungi să fii dezamăgit. Este indicat să fii cu picioarele pe pâmânt, să ai încredere în experienţa acumulată până acum şi să priveşti totul din lumina obiectivităţii şi nu a ataşamentelor!

Săgetător – Treci printr-o etapă de maturizare din toate punctele de vedere, iar acest fapt se cunoaşte şi în relaţiile pe care le înnozi acum cât şi în cele de care te detaşezi. Te simţi mult mai responsabil faţă de deciziile pe care le iei, ai mai multă încredere în tine şi reuşeşti să afli ceea ce vrei cu adevărat! Nu renunţa la principiile solide pe care le-ai dobândit şi nici la filosofia ta de viaţă, dar mergi înainte către ceea ce simţi!

Capricorn – Pe de-o parte te confrunţi cu probleme nu tocmai plăcute din trecut, dar pe de alta eşti înconjurat de experienţele pozitive, chiar minunate, ale prezentului. Este important să ai încredere în ceea ce simţi acum, să închizi cât mai curând poarta către ceea ce a fost şi să priveşti către dorinţele ce vrei să ţi se împlinească în viitor. Abordează totul cu optimism şi cu încântarea unui nou început!

Vărsător – Eşti mai sensibil ca de obicei în faţa unor cuvinte pe care ţi le spune persoana iubită, iar orice conversaţie cu ea te-ar putea întoarce pe dos. Este indicat să fii mai cerebral, să nu iei totul personal şi să te detaşezi de ceea ce simţi negativ. Totodată, nu te axa pe detalii şi nu căuta nod în papură, ci mai degrabă arată-te înţelegător. La locul de muncă, ai în faţă un proiect nou, dar nu cumva tratezi lucrurile un pic eronat? Fii mai corect în aprecieri, pentru că astăzi ai tendinţa de a deforma realitatea.

Peşti – Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber şi arăţi ceea ce simţi, nu faci altceva decât să te retragi în umbră! Nu ţine cont de suspiciunile sau răutăţile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru, deoarece contează doar ceea ce vrei tu cu adevărat! Din punct de vedere fizic, deţii energia necesară pentru a te vindeca singur, totul este să-ţi priveşti corpul cu o atitudine pozitivă. Caută ceea ce nu-ţi prieşte şi elimină-l.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Diego Simeone
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Diego Simeone
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...