Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 DECEMBRIE. Scorpionii nu trebuie să se certe!

HOROSCOP 18 DECEMBRIE. Scorpionii nu trebuie să se certe!

De: Cancan 17/12/2016 | 23:28
HOROSCOP 18 DECEMBRIE. Scorpionii nu trebuie să se certe!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Comunicarea cu persoana iubită poate fi astăzi îngreunată ca urmare a unor neînţelegeri. Încearcă să fii explicit atunci când vorbeşti şi să nu promiţi lucruri de care nu te poţi ţine de cuvânt, mai ales când nu depinde totul numai de tine. În schimb, vorba bună, flexibilitatea în faţa doleanţelor partenerului şi dorinţa de a nu vă certa, vor salva întreaga atmosferă a zilei. Fii atent la detalii şi la felul în care decurg lucrurile pentru a putea petrece momente minunate în familie.

Taur – Dacă nu te cramponezi de un moment tensionant ce a avut loc între tine şi o persoană dragă, dacă nu despici firul în patru şi nu te axezi pe critică şi morală, astăzi poţi avea o zi cu adevărat deosebită. Un prânz în familie, activităţi de grup, convorbiri interesante, rememorarea amintirilor plăcute ce vă leagă sunt câteva cuvinte cheie pentru felul în care poţi petrece. Totodată, păstrează o atitudine pozitivă şi totul va veni de la sine.

Gemeni – Dacă lucrurile din viaţa ta nu se îndreaptă în direcţia în care îţi doreşti sau dacă unele planuri îţi sunt date peste cap, poate a venit momentul să te întrebi ce anume nu faci bine şi unde este eroarea pe care o comiţi. Alocă-ţi câteva momente pentru a introspecta, pentru a reface mental paşii parcurşi până acum şi pentru a-ţi pune la punct o altă strategie, mult mai concretă, mai stabilă şi mai fermă. Poate că în tot acest demers sunt şi alte persoane care se bazează pe tine, aşa că nu are rost să le dezamăgeşti.

Rac – Conjuncţia ce se formează în casa relaţiilor între Mercur, planeta comunicării şi Pluto, planeta transformării, îţi poate aduce astăzi o discuţie foarte profundă cu partenerul de viaţă. Ca atare, puteţi lua decizii, puteţi discuta aspectele mai puţin plăcute dintre voi, puteţi ajunge la mari adevăruri sau puteţi face planuri pe termen lung. Fii sincer cu ceea ce îţi doreşti, ascultă-ţi inima, dar şi ceea ce ţi se spune, împărtăşeşte-ţi temerile şi visele şi, mai presus de toate, dă o notă constructivă la tot ceea ce se întâmplă.

Leu – Astăzi este un moment foarte bun în care să aşterni pe hârtie tot ceea ce îţi propui de la viitor, în care să faci planuri şi în care să te organizezi, în care să îţi stabileşti o strategie pe termen lung, cât mai amănunţită, fiind atent la toate detaliile. Totodată, nefiind timpul iluziilor şi al speranţelor deşarte, este indicat să fii cât mai practic în tot ceea ce faci, să nu amâni lucrurile importante şi să fii cu picioarele pe pământ când decizi.

Fecioară – Aspecte importante se află astăzi în casa iubirii, a romantismului şi a pasiunii, aşadar rezervă-ţi momente de plăcere în doi, momente care se pot transforma în unele cu mare însemnătate şi pe care cu siguranţă nu le veţi uita uşor. Ba mai mult, ziua în curs şi felul în care alegeţi să o petreceţi vă poate aduce o mai mare apropiere, o conexiune mai profundă şi intimitatea de care aveaţi nevoie pentru a vă împărtăşi sentimentele.

Balanţă – Conjuncţia dintre Mercur şi Pluto are loc în casa căminului, a familiei şi a sentimentelor, ceea ce poate arăta o zi petrecută alături de cei dragi cu o mare încărcătură emoţională. Totodată, poţi lua decizii ce privesc renovarea, înfrumuseţarea locului, dar poate şi despre o mutare. Cei ce te iubesc sunt alături de tine, te susţin şi îţi dau cele mai bune sfaturi la problemele cu care te confrunţi.

Scorpion – Fii cu mare băgare de seamă la ceea ce afirmi astăzi, vorbele tale au o mai mare greutate şi pot influenţa mai uşor persoana căreia i te adresezi. Astfel, nu te certa, nu spune cuvinte grele, nu răni şi nu judeca, ci fii pozitiv, binevoitor, flexibil şi înţelept. Totodată, deciziile pe care le iei azi au o influenţă mai mare în timp şi sunt mult mai profunde, iar înţelegerile pe care le stabileşti sunt mai de valoare decât în alte zile.

Săgetător – Astăzi fii mai atent la cheltuieli şi la felul în care îţi administrezi banii, deoarece este un moment în care ai putea risipi sau ai putea lua decizii proaste. Dacă eşti cumpătat, dar ai şi o strategie cu termen lung, ai putea câştiga ceva în plus. Ca atare, depinde de tine şi de atitudinea ta dacă pierzi sau câştigi. Totodată, valorile personale se pot schimba sau concepţia ta despre bani se poate modifica radical. Oferă procesului o conotaţie pozitivă.

Capricorn – Este un moment în care judecata îţi este mult mai profundă, ideile sunt mai de valoare sau introspecţia ia conotaţii la care nu te-ai fi aşteptat – poţi avea idei noi, revelaţii şi poţi lua decizii foarte practice. Fii atent la tot ceea ce simţi astăzi, la gândurile pe care le ai şi dă-le o însemnătate în planul real, practic. Dacă te confrunţi cu frici sau temeri, încearcă să le identifici cauza, este şi o zi în care te poţi vindeca de multe lucruri reprimate.

Vărsător – Ai ocazia azi să întâlneşti o persoană cu un efect foarte bun asupra ta deoarece te motivează, te ambiţionează şi îţi inspiră curajul de care aveai nevoie! Imbratiseaz-o cu toată încrederea. În familie, eşti sufletul tuturor – alergi, pregăteşti, faci treabă, te dedici cu toată plăcerea fericirii lor! Poţi petrece o seară minunată alături de cei dragi, dar ai grijă şi de tine şi nu te obosi prea tare!

Peşti – Găseşti astăzi o persoană cu foarte multă experienţă cu care să discuţi multe din problemele care te macină. Te poate ajuta să depăşeşti un blocaj şi îţi poate deschide o poartă mentală din care să priveşti altfel lucrurile cu care te confrunţi. Nu au rost regretele şi nu trebuie să îţi asumi vreo vina, bucură-te de prezent şi de ceea ce îţi oferă viaţa. Investeşte în familie şi în cei pe care îi iubeşti.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă