HOROSCOP 19 OCTOMBRIE. Scorpionii izbândesc în afaceri

Publicat: 18/10/2016 | 23:34
HOROSCOP 19 OCTOMBRIE. Scorpionii izbândesc în afaceri

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil ca în următoarea perioadă să călătoreşti alături de persoana iubită sau să planificaţi o vacanţă, iar dacă eşti singur să cunoşti pe cineva într-o deplasare. O dipută între membrii familiei te tensionează foarte tare, dat te şi obligă să intervii pentru a-i media. Apelează la neutralitate şi obiectivitate, ascultându-i pe fiecare în parte. Adevărul este undeva la mijloc.

Taur – În următoarele câteva săptămâni ai putea beneficia de o sumă de bani la care nu te aşteptai, poţi primi un cadou costisitor sau unele bunuri de valoare, să ai noroc în domeniul financiar sau să primeşti sume extra salariu. Aşadar, urmăreşte oportunităţile ce îţi apar în cale, fii consecvent în munca pe care o faci, asumă-ţi responsabilităţi şi în curând vei culege şi roadele.

Gemeni – Este un moment bun în care să găseşti oamenii de care ai nevoie pentru a colabora în munca pe care o faci, să te înţelegi mai bine cu cei din jur şi să dizolvi vechi conflicte pe care le aveai cu colegii sau cu angajaţii. În relaţia de iubire, este o perioadă favorabilă reconectării faţă de partener sau, în cazul în care eşti singur, în care să cunoşti pe cineva şi să te îndrăgosteşti fulgerător.

Rac – În următoarele săptămâni ai putea găsi noi metode care să te ajute în munca pe care o faci, să te uşurezi de responsabilităţi şi să mai delegi din sarcini. Astfel, vei avea mai mult timp pentru tine, pentru hobbyurile tale şi pentru activităţile în care te implici cu toată plăcerea. Totodată, ai putea să fii mai prezent în viaţa de familie şi să petreci mai multe momente alături de cei dragi.

Leu – Venus, planeta iubirii, activează casa fericirii, a relaţiilor şi a idilelor, aşa că fii cu băgare de seamă la ceea ce îţi doreşti. Sentimentele şi instinctele sunt mult mai intense acum, iar o ispită îţi poate ieşi în cale, vrăjindu-te. Acolo unde este cazul, ai putea lua decizia de a avea un copil sau relaţia cu acesta s-ar putea îmbunătăţi. Lasă-te în voia inimii, dar ţine cont şi de ceea ce îţi dictează raţiunea.

Fecioară – Dacă îţi doreşti să învesteşti mai mult în locul în care stai, acum ţi se vor oferi cele mai bune ocazii de a face asta. Se prea poate să ai parte de cele mai bune oferte, să găseşti exact lucrurile pe care ţi le doreai, să beneficiezi de un ajutor de calitate şi de sfaturile celor mai buni profesionişti. Lasă-ţi creativitatea să se exprime şi bucură-te de întreg procesul!

Balanţă – Eşti mult mai şarmant în comunicare, îţi găsesţi cele mai potrivite cuvinte şi dai cele mai captivante răspunsuri la întrebările ce ţi se pun. Foloseşte-te de acest impuls energetic pentru a pune punctul pe i în situaţiile de viaţă cu care te confrunţi, pentru a clarifica discuţii ce rămăseseră nerezolvate sau pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. O discuţie cu partenerul de viaţă ar putea încinge atmosfera pe care o creaţi în spaţiul vostru intim.

Scorpion – Casa câştigurilor financiare este activă în următoarele săptămâni, perioadă în care ai putea avea parte de beneficii, de creştere a veniturilor sau de şansă bună în domeniul afacerilor. Totuşi, nu alerga după mai multe lucruri de-o dată, ci concretizează-te pe ceva ce poţi duce la bun sfărşit curând. Persoana iubită ţi-ar putea face un cadou pe care ţi-l doreai de mult timp.

Săgetător – Venus, planeta iubirii, a sentimentelor şi a căsătoriei îţi tranzitează semnul zodiacal, ca atare este de aşteptat ca în următoarea perioadă să fii mult mai şarmant, mai atractiv pentru cei din jur şi cu o dispoziţie mai mare către relaţiile sentimentale. Totodată, o schimbare de imagine, de vestimentaţie sau de statut poate să apară mult mai pregnant în intenţia ta!

Capricorn – O situaţie de la locul de muncă este foarte ambiguă, încâlcită şi greu de rezolvat, ca atare îţi solicită foarte mult atenţia, implicarea şi spiritul organizatoric. În iubire, o relaţie ascunsă sau ferită de ochii lumii este pe cale să se înfiripe, dar aduce cu sine şi unele riscuri pe care trebuie să ţi le asumi. Gândeşte-te de două ori înainte de a te arunca cu capul înainte!

Vărsător – Viaţa socială este în continuă expansiune, iar în următoarea perioadă vei fi tot mai solicitat să participi la reuniuni, întâlniri, petreceri sau evenimente mondene. Încarcă-ţi bateriile şi porneşte către distracţie! Totodată, sub acelaşi aspect, ai ocazia de a cunoaşte multe persoane noi, cu care să rezonezi încă de la prima întâlnire şi cu care să sudezi legături de lungă durată.

Pesti – Domeniul carierei este activat în următoarea perioadă de către Venus, planetă benefică ce simbolizează şi câştigurile financiare. Este un moment bun în care să faci un salt calitativ la locul de muncă. Poate fi vorba despre o promovare, despre o mărire de salariu sau despre o angajare într-un loc foarte plăcut. Totodată, acest aspect poate aduce un statut social mai bun sau o reputaţie mai mare.

Citește și...