Acasă » Horoscop » HOROSCOP 20 DECEMBRIE. Balanţele trebuie să fie prudente cu banii

HOROSCOP 20 DECEMBRIE. Balanţele trebuie să fie prudente cu banii

De: Cancan 20/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 20 DECEMBRIE. Balanţele trebuie să fie prudente cu banii

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Te poţi aştepta la anumite incercări şi testări în ceea ce priveşte relaţia de iubire. Dar, într-un final, acestea vor scoate ce este mai bun din relaţie. Încearcă să fii realist şi practic în orice situaţie care implică bani, tranzacţii sau banii partenerului. Numai aşa vei putea luă decizii corecte. O zi potrivită pentru a lămuri unele neînţelegeri mai vechi legate de relaţia cu cei dragi. Fii deschis, sincer şi încearcă să ajungi la un consens.

Taur – Oscilezi între dorinţa de a petrece timp cu partenerul şi cea de a fugi cât mai departe de problemele cotidiene şi de stresul creat de acestea. În această perioadă încearcă să acorzi mai multă atenţie nevoilor tale şi să-ţi valorifici la maxim talentele pentru a face din muncă o plăcere. Analizând relaţiile în profunzime, încercând să înţelegi blocajele acolo unde sunt, vei avea posibilitatea de a repara sau ameliora lucrurile.

Gemeni – Deşi nu poţi controla schimbarea, poţi controla felul în care reacţionezi la schimbările ce apar în viaţa ta. Şi vor fi schimbări în această perioadă. Când se întâmplă ceva neplăcut, gândeşte-te că oricum va trece. Nu acorda prea multă atenţie acestui lucru, doar învaţă ce poţi din situaţia respectivă. Dacă doreşti să faci un împrumut sau o investiţie, această perioadă nu îţi este favorabilă. Este foarte important să pregăteşti actele cu rigurozitate.

Rac – Introspectează-te pentru a afla ce se întâmplă exact cu tine în acest moment. Acest lucru te va ajuta să te înţelegi mai bine şi cu ceilalţi. Orice schimbare de look este binevenită. Vei face furori, starea ta de spirit se va îmbunătăţi, iar planul relaţional se va revigora văzând cu ochii. Încearcă să nu te îngrijorezi prea tare în privinţa banilor. Chiar dacă acum s-au înmulţit facturile, spre finalul lunii vei acoperi găurile din buget.  

Leu – Încearcă să acorzi mai multă atenţie cerinţelor corpului tău. Dacă acesta are nevoie de odihnă, odihneşte-te. Nu lăsa stresul să-ţi conducă viaţa. Starea de sănătate îţi poate fi afectată şi de anumite blocaje emoţionale sau de anumite conflicte existente în familie. Încearcă să le rezolvi. Astrele sunt de partea ta în orice acţiune pe care vrei să o întreprinzi. Important este să ai curaj să acţionezi şi să pui în aplicare planurile.

Fecioară – Astăzi îţi poţi îmbogăţi cunoştinţele prin orice formă de studiu –  participând la un curs, citind o carte, călătorind sau văzând o emisiune foarte interesantă. Ceea ce afli te poate inspira în munca pe care o faci sau  îţi poate aduce în prim plan soluţia de la o problemă cu care te confrunţi. Nu amâna pe altădată ceea ce poţi face acum şi implică-te in activităţile care îţi vor aduce succesul!

Balanţă – Încearcă să fii mai prudent cu banii în această săptămână. Nu este indicată nicio investiţie şi nici să faci vreun împrumut sau cheltuieli inutile. Acordă mai mult timp hobby-urilor tale sau citeşte cărţi de dezvoltare personală care să te ajute să te descoperi şi să-ţi fructifici potenţialul la maxim. Spargerea rutinei zilnice te poate ajuta să găseşti supape naturale de eliberare fizică. Ai nevoie de varietate, iar mişcarea în aer liber este binevenită.

Scorpion – În această săptămână cuvintele cheie sunt controlul nervilor şi, implicit, grija pentru sănătate. Fii mai detaşat şi nu lua lucrurile personal. Încearcă să te gândeşti de două ori înainte să iei o decizie importantă şi să fii mai atent cu actele. O pauză scurtă ţi-ar face foarte bine şi te-ar relaxa. Aspectul financiar se poate îmbunătăţi considerabil, mai ales dacă îţi îndrepţi toată energia în această direcţie.

Săgetător – Este posibil ca cineva apropiat să fi simţit o atitudine rece din partea ta, iar asta sa îl fi afectat. Ar fi bine să te gandeşti la gesturile pe care le-ai făcut sau la vorbele pe care le-ai spus şi să tragi o concluzie! Lasă pe altă dată grijile sau gândurile negative şi focusează-te pe ceea ce este de valoare în viaţa ta! Comunică-ţi sentimentele cu deschidere şi sinceritate faţă de persoana iubită!

Capricorn – Pune pe primul loc propria persoană şi nu te sacrifica sau nu compromite pentru cei din jurul tău. Este momentul să te concentrezi pe acele lucruri care îţi fac ţie plăcere şi nu altora. Gândeşte-te la schimbările pe care ai putea să le faci în viaţa ta şi treci la acţiune cât mai curând. Pentru a ramâne pozitiv şi pentru a reduce stresul este important să înveţi să te adaptezi la medii şi situaţii diferite.

Vărsător – Învaţă să fii mai detaşat şi să nu te suprasoliciţi cu tot felul de sarcini şi responsabilităţi. Altfel, eşti predispus de multe ori să cedezi nervos sau să îţi pierzi cumpătul. Concentrează-te asupra prezentului şi a lucrurilor din viaţa ta pe care le poţi controla din toate punctele de vedere. Încearcă să nu pierzi din vedere sau să nu te abaţi de la scopul spre care te îndrepţi cu atâta ardoare.

Peşti – Capitolul comunicare este deosebit de important în această săptămână. Spune-le celorlalţi ce gândeşti dar fii conştient şi de cum reacţionează aceştia. Ai libertatea de a-ţi satisface dorinţele, mai ales că planul sentimental este avantajat de astre. Poţi găsi echilibrul între acest plan şi cel profesional. Din fericire stai bine la capitolul sănătate, lucru care îţi dă energie şi încredere în forţele tale. Important este să nu faci excese de niciun fel.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...