HOROSCOP 2017 CARIERĂ – BALANŢĂ

Publicat: 29/12/2016 | 15:53
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – BALANŢĂ

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Jupiter, planeta norocului şi a expansiunii se află în semnul tău zodiacal până în luna octombrie a anului 2017, aspect astral care te pune mai mult în evidenţă, care te ajută să ai parte de şanse şi oportunităţi, dar care te poate face să şi exagerezi sau să rişti în unele situaţii, neevaluând corect imaginea de ansamblu!

Este un an bun în care să investeşti mai mult în propria imagine, în care să îţi schimbi look-ul sau garderoba, în care să faci paşi importanţi pentru fericire, bucurie şi armonie în viaţa personală şi în care să îţi extinzi nivelul de conştiinţă! Este adevărat că multe din aceste activităţi sau acţiuni te vor face să şi cheltui bani în plus, dar din toamnă încolo să şi câştigi mai bine!

Dacă la nivelul carierei şi al vieţii profesionale nu prea ai fost avantajat în 2016, din luna mai încolo aspectele stresante se diminuează, poţi începe noi proiecte, poţi cunoaşte persoane benefice care să te ajute şi îţi poţi face intrarea în organizaţii, asociaţii sau firme care să aprecieze munca pe care o depui! Totodată, dacă lucrezi cu ajutorul oamenilor, a clienţilor sau a grupurilor, acesţia îţi vor aduce avantaje deoarece vei fi omul potrivit la locul potrivit pentru a avea succes!

O reevaluare a întregului sistem de valori în ceea ce priveşte munca, noi oportunităţi şi situaţii care favorizează schimbarea pot surveni între 3 ianuarie – 3 februarie, 4 martie – 28 aprilie, dar şi în luna noiembrie!

Saturn se află în continuare în casa comunicării, a cursurilor şi a propriei instruiri, ceea ce predispune la învăţare, la obţinerea unor diplome sau a unor autorizaţii de care ai nevoie pentru a progresa. Asumă-ţi responsabilitatea şi fă totul cu maturitate, deoarece vei avea de câştigat!   

Eforturile pe care le depui în anul ce vine îţi vor aduce roade şi câştiguri mult mai mari începând cu octombrie, dar şi pe parcursul anului 2018, când casa veniturilor sigure va fi activată! Pot fi avantajate Balanţele care se ocupă de deplasări, transporturi, turism, negoţ, acte, dar şi cele care îşi folosesc talentul oratoric prin scris, comunicare directă şi predare de cunoaştere.

Citește și...