HOROSCOP 2017 CARIERĂ – BERBEC

Publicat: 29/12/2016 | 15:55
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – BERBEC

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Planeta Pluton îşi continuă şi anul acesta mersul prin Capricorn, îndemnându-te la mari transformări în domeniul carierei şi al orientării profesionale. Este un proces care se desfăşoară lent, în paşi mici, dar siguri şi profunzi! Chiar dacă până la data de 20 aprilie demarezi multe proiecte şi începi să lucrezi în forţă, următoarele luni, adică până la sfârşitul lui septembrie, ţi se cere să reevaluezi tot ceea ce ai realizat, să schimbi acele elemente care nu funcţionează şi să te repoziţionezi faţă de ceea ce îţi doreşti cu adevărat!

Colaborările, asocierile şi parteneriatele sunt un subiect delicat pe tot parcursul anului 2017, mai ales în jurul datelor de 30 martie si 4 august, deoarece şi acestea sunt supuse schimbărilor. Este o perioadă bună în care să te detaşezi de acele persoane cu care nu mai poţi face front comun, cu care nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă şi care nu îţi mai sunt benefice pentru viitor. Ai grijă însă la modul în care o faci, cu unii oameni poţi ajunge la tensiuni majore, la duşmănii sau chiar la procese în instanţă!

Datorită aspectelor benefice dintre Uranus, planeta schimbării, care rămâne şi în acest an în semnul tău zodiacal şi Saturn, planeta stabilităţii, domeniile în care te poţi integra cu succes sunt cele ale marilor organizaţii, ale corporaţiilor, ale grupurilor de oameni ce au pasiuni şi înclinaţii similare cu ale tale!

Legătura cu străinătatea, acolo unde este cazul, va fi mai strânsă sau mai concretă, iar tu poţi avea parte de călătorii, de studiu în afara ţării sau de şanse alături de oameni ce se află departe! Totuşi, nu pleca la drum între 6 aprilie şi 26 august, atunci când Saturn este retrograd, ai putea avea parte de unele amânări sau neplăceri!

Un alt domeniu în care poţi avea succes este cel al mass-media, al creativităţii, al activităţilor artistice sau cele ce vizează copiii, mai ales după data de 10 mai încolo, când linia destinului pozitiv va începe să tranziteze şi să activeze aceste sectoare!

Chiar dacă este un an în care ai putea câştiga, este indicat ca până în data de 4 mai să fii cu băgare de seamă la cheltuieli şi la modul în care îţi administrezi banii, deoarece pot surveni unele pierderi sau investiţii nereuşite. După 11 octombrie, casa banilor, a afacererilor şi a moştenirilor va fi bine aspectată de către Jupiter, planeta norocului şi a expansiunii, ceea ce îţi va aduce beneficii majore!

O atenţionare specială vine şi în domeniul prietenilor şi al anturajului, în sensul în care din mai şi până la sfârşitul anului este o perioadă în care multe legături se vor cerne, iar tu vei avea ocazia de a vedea cine îţi este alături cu adevărat! Chiar dacă vei avea parte şi de unele dezamăgiri, acest proces te va ajuta să faci curăţenie în jurul tău!

 

Citește și...