HOROSCOP 2017 CARIERĂ – GEMENI

Publicat: 29/12/2016 | 16:01
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – GEMENI

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Dacă în 2016, prin trecerea liniei destinului negativ prin casa carierei, ai avut parte de nemulţumiri, schimbări de situaţie, tensiuni şi ai avut dorinţa de a petrece mai mult timp acasă, alături de cei dragi, din mai 2017 situaţia se schimbă! Este o perioadă bună învăţării, specializării, a cursurilor de orice natură, a comunicării propriilor gânduri şi păreri, a activării în diferite grupuri, organizaţii şi asociaţii, precum şi a lărgirii cercului de cunoştinte şi de oameni de bună calitate! Pot apărea în viaţa ta acele persoane care să te susţină, care să îţi devină protectori, care să te îndrume şi care să îţi deschidă uşi importante, ce te vor ajuta în dezvoltare şi avans!

În acelaşi timp, este perioada în care poţi pleca la drum pe cont propriu în cazul în care faci parte dintr-o colaborare nefericită sau, dacă îţi doreşti, în care poţi găsi cele mai bune asocieri, funcţionabile pe termen lung! Anturajul din care faci parte şi legătura cu străinătatea te pot ajuta în acest sens!

Dacă locul de muncă în care te situezi nu îţi mai aduce satisfacţiile dorite, poţi face o schimbare majoră, dar cel mai indicat după luna septembrie, atunci când planeta norocului te va susţine.

Atenţionarea vine în sectorul împrumuturilor, al creditelor şi al proceselor ce ţin de bani în perioada 20 aprilie si 29 septembrie, atunci când Pluton va retrograda. Este indicat să ai o strategie bine pusă la punct, să ştii ce îţi asumi şi să nu te lansezi în acele activităţi care ar presupune şi riscuri majore!

De-a lungul perioadei 3 februarie – 28 aprilie unele proiecte pot demara mai greu, pot apărea informaţii noi care să îţi schimbe modul în care vedeai lucrurile sau planurile să îţi fie date peste cap de terţe persoane! Tot în această perioadă, pot surveni separări de prieteni sau reluarea unor legături mai vechi, ambele situaţii având menirea de a te ajuta în parcursul evoluţiei personale!

 

Citește și...