HOROSCOP 2017 CARIERĂ – LEU

Publicat: 29/12/2016 | 16:02
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – LEU

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Din luna mai a următorului an, linia destinului pozitiv intră în semnul tău zodiacal, unde va rămâne până în noiembrie 2018, aspect astral ce te va ajuta să ieşi mai mult în evidenţă, să îţi fructifici talentele, să te axezi mai mult pe propria persoană şi pe interesele personale. Aspectele sale favorabile cu Saturn şi Uranus te îndeamnă la o muncă de creaţie, la aprofundarea hobby-urilor şi a pasiunilor, dar şi la învăţarea lucrurilor noi, care îţi vor schimba lentila prin care priveşti lumea!

Acolo unde este cazul, parteneriatele şi asocierile pot suferi schimbări, mai ales dacă ele te ţin pe loc, te frânează sau îţi blochează ascensiunea! Astfel, este indicat să te axezi mai mult pe individualizare şi să îţi asumi depăşirea tuturor situaţiilor apărute prin propriile forţe!

Este o perioadă în care cursurile de orice fel îţi vor da târcoale, multe informaţii noi vor veni către tine, iar deplasările vor fi la ordinea zilei. Cu toate acestea, există şi o predispoziţie de a te împrăştia în mai multe direcţii, de a începe mai multe activităţi în acelaşi timp şi de a dori să sari peste unele etape importante pentru evoluţia ta! Ia totul mai uşor, sedimentând şi construind pas cu pas!

Nu este indicat să iei decizii majore în ceea ce priveşte cariera ta până în luna mai, ci mai mult să fii atent la semnalele de alarmă ce ţi se trag, la avertizările din partea destinului şi la răsturnările de situaţie ce vor apărea!  În acest timp, este bine să îţi reevaluezi oportunităţile, direcţia în care îţi doreşti să te îndrepţi şi să sesizezi greşelile sau erorile pe care le-ai omis până atunci!

O perioadă bună pentru a te afirma, pentru a câştiga mai bine sau pentru a demara proiecte este cea cuprinsă între 6 august şi 14 octombrie, atunci când Venus, mica benefică, îţi va tranzita zodia şi casa banilor.

Nu cheltui excesiv şi fii cu băgare de seamă la felul în care îţi gestionezi veniturile în perioadele de Mercur retrograd, planeta care îţi guvernează casa banilor –  1 – 7 ianuarie, 9 aprilie – 4 mai, 12 august – 4 septembrie şi 3 – 23 decembrie.

Citește și...