HOROSCOP 2017 CARIERĂ – PEŞTI

Publicat: 29/12/2016 | 16:06
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – PEŞTI

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Jupiter, planeta norocului şi a şanselor pozitive, străbate până în luna octombrie domeniul financiar, cel al câştigurilor extra salariu, al creditelor, împrumuturilor, vânzărilor, finanţărilor şi al moştenirilor, dar nu tot timpul în cele mai bune relaţii cu celelalte planete! Ca atare, vor exista destule şanse de câştig pentru tine, dar sunt posibile şi pierderi sau răsturnări de situaţie!

Este indicat să fii pe fază la tot ceea ce se întâmplă, să ai o strategie de a acţiona bine pusă la punct, să nu te grăbeşti şi să iei totul pas cu pas. Totodată, este bine să nu exagerezi, să nu te întinzi peste puterile tale şi să iei în calcul toate posibilităţile negative care ar putea să apară! Legătura cu un prieten poate fi afectată dacă între voi există şi proiecte financiare sau dacă v-aţi împrumutat unul altuia bani! Atenţie la cheltuieli şi în perioadele în care Venus şi Mercur retrogradează în casa salariului, adică între 4 martie şi 15 aprilie şi între 21 aprilie – 4 mai, atunci când ar putea surveni unele pierderi!

Saturn, planeta responsabilităţii şi a muncii susţinute, se află şi în anul ce vine în casa profesiei tale, ceea ce îţi sugerează că este o perioadă în care pui bazele unei cariere pe termen lung. Ca în orice tip de construcţie, dacă ai grijă ca această bază să fie cât mai solidă, nimeni şi nimic nu o mai poate dărâma! Bineînţeles, acest proces necesită răbdare, determinare, perseverenţă şi aşezarea fiecărei cărămizi acolo unde îi este locul, iar cu această atitudine bine pusă la punct vor apărea şi rezultatele!

Din mai încolo, linia destinului actvează şi ea casa serviciului, moment în care ai putea face o schimbare majoră, ai putea persevera, ai putea întâlni oameni favorabili care să te ajute şi ai putea câştiga mai bine! Dacă îţi doreşti schimbarea locului de muncă, acesta este cel mai oportun moment!

Perioada octombrie – decembrie este oportună legăturii cu străinătatea şi călătoriilor de orice fel, precum şi studiilor. Dacă îţi doreşti acest lucru, ai putea începe o facultate, un master, un curs de lungă durată care să îţi îmbogăţească intelectul.

Citește și...