HOROSCOP 2017 CARIERĂ – RAC

Publicat: 29/12/2016 | 20:24
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – RAC

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

În anul 2017, domeniul carierei vine atât cu şanse bune şi noroc, cât şi cu atenţionări, tensiuni şi blocaje, de care este bine să ţii cont pentru a le depăşi cu bine.

Datorită aspectelor stresante dintre Pluton, planeta transformărilor profunde şi Jupiter, planeta ce îţi guvernează domeniul locului de muncă, a responsabilităţilor zilnice şi a activităţilor în care te implici susţinut, eşti îndemnat pui punctul pe i, să îţi restructurezi viaţa şi să ieşi din zona de confort! Dacă jobul prezent nu te mai pune în valoare, dacă nu există şansa de a avansa sau de a face ceva cu plăcere, mai mult ca sigur poţi avea parte de tensiuni, de răsturnări de situaţie şi de momente de criză. Este indicat să tragi linie la tot ceea ce a fost, să îţi analizezi mai bine şansele, potenţialul şi dorinţele şi să nu te opui schimbării!

Chiar dacă o nouă orientare ar presupune muncă, avans în paşi mici şi provocări din toate direcţiile, ai şansa de a câştiga mai bine, de a demonstra ceea ce ştii şi poţi, de a-ţi depăşi limitele, iar la sfârşitul anului de a te simţi împlinit şi mândru de tot ceea ce ai realizat! Încearcă să nu sari etape, să nu speri în câştiguri ce vin peste noapte, să nu te lansezi în acţiuni riscante sau în speculaţii financiare, deoarece norocul va apărea printr-o activitate susţinută zilnic, maturitate şi forţe proprii!

Totodată, atenţie la împrumuturi, la datorii, la credite sau la procesele ce ţin de bani, case şi terenuri, toate acestea ţi-ar putea aduce probleme sau tensiuni, pierderi şi dezavantaje! Nu promite mai multe decât poţi, nu te întinde peste puteri şi nu crede în falsele tentaţii ce îţi promit îmbogăţirea!

Răsturnări de situaţie şi o reevaluare a întregii direcţii poate surveni până la jumătatea lunii aprilie, deci nu lua decizii majore până atunci!

Citește și...