HOROSCOP 2017 CARIERĂ – SĂGETĂTOR

Publicat: 29/12/2016 | 21:31
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – SĂGETĂTOR

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

La fel ca şi în anul 2016, Saturn, planeta încercărilor, a obstacolelor, dar şi a maturizării şi înţelepciunii, se află în semnul tău zodiacal, punând în evidenţă o etapă de viaţă prin care trebuie să treci pentru a deveni mai realist, mai responsabil şi mai asumat pe toate planurile! Chiar dacă totul se defăsoară în paşi mici şi siguri, cu răbdare, anduranţă şi răbdare, poţi depăşi orice situaţie apărută, ba mai mult eforturile îţi vor fi răsplătite! Nu este timp pentru naivitate, pentru distracţie prea multă sau pentru superficialitate, acestea fiind atitudinile taxate de către aşa numitul procuror al zodiacului.

Planeta ce te guvernează, Jupiter, se află şi ea în aspecte stresante cu Uranus, planeta schimbărilor bruşte, dar şi cu Pluto, planeta transformărilor, motiv pentru care provocări din toate direcţiile nu vor înceta să apară, dar în faţa cărora este bine să îţi păstrezi calmul şi o atitudine pozitivă.

În toată perioada lui Pluto retrograd din casa banilor, adică între 20 aprilie şi 29 septembrie, este posibil să depui mai mult efort pentru veniturile tale sau lucrurile să se defăşoare mai lent. Seriozitatea şi profunzimea sunt cheile cu ajutorul cărora poţi depăşi mai uşor acest moment, care până la urmă se poate dovedi unul în care ai avut foarte multe de învăţat. În spiritul acestei idei vine şi linia destinului din casa cursurilor de lungă durată, a schimbării concepţiei de viaţă şi a îmbrăţisării unei noi viziuni! 

Chiar dacă este un an al muncii, călătoriile la mare distanţă sunt favorizate – în interes de serviciu, pentru studiu, schimb de experienţă sau simple vacanţe! Ca atare, nu ezita să pleci la drum atunci când se iveşte ocazia, deoarece poţi avea parte de multe momente plăcute sau de succes!

Anturajul şi cercul de prieteni este şi el în schimbare – unele persoane pot dispărea din viaţa ta pentru a fi înlocuite de unele noi. Sub acest aspect, nu fi dezamăgit sau nu încerca cu orice preţ să rămâi în relaţii, deoarece se vor înlocui acelea care nu mai sunt benefice parcurslui tău viitor.

Totodată, unele proiecte vor înceta să se mai desfăşoare pentru a face loc unora noi, mult mai serioase, mai profunde şi mai profitabile, aşa că încercă să sesizezi oportunităţile pe care viaţa ţi le propune ieşind din zona de confort şi rutină în care este posibil să te fi adâncit! 

După data de 11 octombrie încolo, ritmul alert în care se va desfăşura tot anul se va încetini, iar tu vei avea ocazia de a te odihni mai mult, de a răsufla uşurat şi de a te concentra mai mult pe ceea ce îţi face cu adevărat plăcere!
 

Citește și...