HOROSCOP 2017 CARIERĂ – SCORPION

Publicat: 29/12/2016 | 21:38
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – SCORPION

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Deoarece până în data de 11 octombrie 2017 planeta ce guvernează veniturile tale tranzitează casa iluziilor, a instabilităţii şi a situaţiilor nu foarte concrete, este posibil ca şi câştigurile tale să aibă parte de unele dezechilibre! Ca atare, nu te lansa în acţiuni riscante, fii foarte precaut în faţa speculaţiilor de orice fel şi menţine-ţi focusul aţintit pe munca de zi cu zi.

Tranzitul planetei Saturn în casa banilor poate aduce mai multă muncă, responsabilizare, sarcini în plus şi nevoia de a-ţi gestiona veniturile mult mai bine, iar dacă faci faţă acestor situaţii cu maturitate şi implicare totală, vor apărea şi recompense! Important este să nu visezi la bani câştigaţi uşor, la afaceri sau investiţii care să te scutească de efort sau la sărirea unor etape!

De-a lungul anului 2017, Mercur retrogradează în casa parteneriatelor – 10 – 20 aprilie, în casa muncii – 21 aprilie – 3 mai şi în casa carierei şi a statutului social –  1 – 6 septembrie, perioade în care nu este indicat să semnezi contracte sau să demarezi noi acţiuni, dar benefice pentru a revizui întreaga activitate, de corecţie a unor greşeli, de reinventare a proiectelor sau de reevaluare a şanselor şi oportunităţilor!

Odată cu luna mai, nu sunt favorizate investiţiile ce ţin de case şi terenuri, mutările în spaţii noi sau litigiile pentru proprietăţi, acestea ţi-ar putea aduce pierderi sau situaţii nefavorabile! Deasemenea, eclipsele din data de 11 februarie şi 21 august pot creea unele schimbări majore de direcţie, pot scoate în evidenţă drumul pe care trebuie să mergi şi îţi pot închide uşile la care nu mai este bine să baţi!

Totuşi, chiar şi cu aspectele dificile descrise anterior, din vară, linia destinului activează casa carierei şi a orientării profesionale, ceea ce îţi poate aduce noi provocări, schimbarea locului de muncă şi şanse de avans, iar după data de 11 octombrie, Jupiter te va susţine din semnul tău zodiacal pentru a ieşi mai mult în evidenţă, pentru a clarifica aspectele ce ţin de partea materială şi pentru a te răsplăti pentru eforturile depuse!

Per total, deşi pare un an agitat, cu multe decizii, întorsături de situaţie şi evenimente ce privesc cariera ta, tot “răul” este spre bine, spre evoluţie şi progres!
 

Citește și...