HOROSCOP 2017 CARIERĂ – TAUR

Publicat: 29/12/2016 | 15:10
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – TAUR

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

La fel ca şi în anul 2016, pe tot parcursul următorului an, Saturn, planeta maturizării, a responsabilităţii şi a durabilităţii în timp, se va afla în casa banilor, îndemnându-te la proiecte serioase din care poţi avea de câştigat sume importante! Deoarece acest domeniu este legat de zodia Săgetătorului, câştigurile ar putea surveni din sau cu ajutorul străinătăţii, în călătorii sau prin orice activitate ce presupune schimbul de informaţii – cursuri, seminarii, workshopuri, cărţi, publicaţii, manuale, reviste sau edituri. Este adevărat că totul presupune multă muncă, stres şi determinare, dar dacă te ţii de treabă şi reuşita va fi pe măsură!  

Totodată, este o perioadă bună în care te poţi lansa în afaceri, în care poţi avea parte de finanţări sau sponzorizări, de ajutorul altora pentru proiectele personale, în care poţi primi moşteniri sau cadouri ce constau în sume de bani importante!

Retrogradarea lui Venus, care pentru tine este semnificanta locului de muncă, a responsabilităţilor zilnice, a muncii susţinute, dar şi planeta ce te guvernează, îţi poate aduce în perioada martie – aprilie răsturnări de situaţie, reevaluarea proiectelor începute, repoziţionarea faţă de programul actual şi de munca pe care o depui, precum şi renunţarea la vechi obiceiuri sau situaţii ce nu îţi mai sunt favorabile!

Per total, alături şi de Jupiter, planeta şanselor oportune în casa serviciului, este un an în care ai putea avansa, în care ai putea face mari schimbări la nivel profesional, în care te-ai putea desprinde de acele activităţi care nu te pun în valoare şi în care te-ai putea lansa în acele domenii care să te stimuleze către o reuşită şi câştiguri mai mari!
 

Citește și...