HOROSCOP 2017 CARIERĂ – VĂRSĂTOR

Publicat: 29/12/2016 | 15:30
HOROSCOP 2017 CARIERĂ – VĂRSĂTOR

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Planeta Saturn îşi continuă şi anul viitor mersul prin casa proiectelor, concretizând şi aducând recompense atât pentru munca depusă anul acesta cât şi pentru cea viitoare. Este indicat să îţi pui la bătaie toate resursele interioare, să te foloseşti de oamenii ce te înconjoară pentru a face echipă, să apelezi la sprijinul unor organizaţii, asociaţii sau grupuri, să nu îţi pierzi din vedere idealurile şi să ai răbdare pentru a defintiva totul pas cu pas. Una din lecţiile pe care această planetă le cere a fi învâţate este asumarea responsabilităţilor cu mare maturitate şi înţelepciune, iar dacă dovedeşti că testul este trecut, vor apărea şi beneficii, succes şi un mare progres!

În tot acest proces, ai multe de învăţat, te poţi îmbogăţi la nivel intelectual, îţi poţi creşte gradul de conştientizare a unor concepte existenţiale şi poţi adopta o nouă filosofie de viaţă, mai ales că şi Jupiter te susţine din casa studiilor înalte! În această lumină, poate fi şi o perioadă bună în care să reiei studiile abandonate demult, în care să te înscrii la o facultate sau la un master sau în care să participi la cursuri de lungă durată pe diferite teme de interes!

Din luna mai încolo, linia destinului pozitiv se mută pe casa parteneriatelor şi a asocierilor, oferindu-ţi şansa de a cunoaşte acele persoane cu care să colaborezi, cu care să începi activităţi în comun şi care să îţi uşureze munca. Chiar dacă profitul se poate împărţi la doi şi şansele de a creşte sau de a răzbi sunt mai mari, mai ales dacă vei avea parte de combinaţia cea mai potrivită!

Din octombrie, planeta norocului şi a expansiunii, Jupiter, îşi va începe tranzitul prin casa carierei şi a statutului social, unde va rămâne un an de zile, oferindu-ţi şansa avansării, a schimbării de direcţie într-un mod pozitiv, a reuşitelor pe plan profesional şi a unei bune reputaţii!

În perioadele în care Venus şi Mercur retrogradează este indicat să eviţi să semnezi contracte, să demarezi acţiuni sau proiecte noi, să negociezi un salariu , dar şi să faci împrumuturi sau credite. Mercur va fi retrograd în prima săptămână din ianuarie, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie şi 3 – 23 decembrie. La rândul ei, Venus retrogradează între 4 martie şi 15 aprilie.

Citește și...