HOROSCOP 2017 IUBIRE – BERBEC

Publicat: 31/12/2016 | 07:05
HOROSCOP 2017 IUBIRE – BERBEC

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Domeniul căsătoriei şi al parteneriatelor de lungă durată este activat pănă în luna octombrie de către Jupiter, planeta expansiunii, a norocului, dar şi a moralităţii, dreptăţii şi a eticii! Astfel, dacă eşti singur, în anul 2017 ai toate şansele de a cunoaşte pe cineva, de a te îndrăgosti şi de a intra într-o relaţie. Pentru cuplurile care sunt de ceva timp împreună poate fi anul unui pas major înainte, cel al căsătoriei, iar pentru cei care au deja verigheta pe deget, o perioadă de încercări, reevaluări şi teste ale mariajului din care fac parte! Totodată, din luna mai va fi activă şi casa iubirii, a romantismului şi a pasiunii, moment în care pot apărea unele tentaţii, ispite şi provocări.

Deoarece în acest an, Venus, planeta iubirii, se va afla în ciclul retrogradării sale, întorsături de situaţie, despărţiri, întoarceri la relaţii mai vechi sau tensiuni ce privesc relaţia pot avea loc. Astfel, fii cu băgare de seamă între 4 martie – 15 aprilie, dar şi între 1 iulie – 10 septembrie, atunci când apele vor fi tulburi şi nu lua decizii majore!

Din luna mai încolo este o perioadă benefică şi apariţiei copiilor sau a unei înclinaţii mai mari faţă de cei existenţi, deci gândeşte-te bine la ceea ce îţi doreşti în acest moment al vieţii tale!
 

Citește și...