HOROSCOP 2017 IUBIRE – CAPRICORN

Publicat: 31/12/2016 | 07:10
HOROSCOP 2017 IUBIRE – CAPRICORN

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Jupiter în casa poziţiei sociale şi a statutului poate aduce unele schimbări în viaţa ta, în sensul trecerii de la necăsătorit la căsătorit sau invers, iar careul în T dintre planeta menţionată, Uranus şi Pluton poate aduce multă instabilitate în viaţa de cuplu!

Tranzitul planetei Pluto prin zodia ta te îndeamnă la transformări de concepţie, a felului în care te raportezi la cei din jur, a caracterului şi a structurii tale interioare. Aceste schimbări funcţionează în profunzime şi influenţează domeniul relaţiilor, indiferent că sunt vechi, fundamentate sau noi apărute în viaţa ta!

În acelaşi timp, Uranus din casa familiei, te provoacă să ieşi din zona cutumelor, a tradiţionalismului sau conservatorismului, să spui adio vechilor tipare sau trecutului şi să îmbrăţişezi o atitudine mai nonconformistă, mai liberă şi mai rebelă!

În prima parte a anului, prin retrogradarea planetei iubirii, ai ocazia de a vedea cu alţi ochi relaţia de cuplu, de a îţi reevalua sentimentele şi de a te repoziţiona, în bine sau în rău, faţă de omul de lângă tine. Totuşi, nu lua decizii majore sau pripite până în iunie, vei înţelege mai bine ceea ce se întâmplă după această perioadă!

Totodată, perioadele în care pot apărea schimbări şi situaţii noi sunt între 10 martie – 21 aprilie şi 4 iunie – 20 iulie.
 

Citește și...