HOROSCOP 2017 IUBIRE – FECIOARĂ

Publicat: 31/12/2016 | 07:15
HOROSCOP 2017 IUBIRE – FECIOARĂ

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Pentru o lungă perioadă de timp, din care face parte şi anul 2017, predispoziţia în acest domeniu este aceea ca Fecioarele să fie supuse iluziilor, dezamăgirilor, de a nu aprecia corect partenerul sau relaţia din care fac parte, de a idealiza sau de a proiecta asupra acestuia dorinţe şi speranţe ce nu se pot concretiza în realitate! Totodată, sunt mai predispuse către sacrificiu, către compromis sau către acceptarea greşelilor partenerului, ceea ce le poate aduce nefericire.

Ca atare, este indicat să fii cât mai cu picioarele pe pâmânt, să fii raţional şi să priveşti realitatea în faţă pentru a o vedea cum este ea de fapt, nu prin filtrul poveştilor pe le-ai făurit, iar aspecte astrale ale anului ce vine este posibil să te susţină în acest sens. Tranzitul planetei Marte prin casa căsătoriei între 1 şi 28 ianuarie ar putea aduce dispute şi tensiuni, eclipsa de Soare din data de 26 Februarie poate aduce evenimente neaşteptate în ceea ce îl priveşte pe partener, iar ciclul retrogradării lui Venus, planeta iubirii, din perioada 4 martie – 15 aprilie, vine pentru a scoate nişte adevăruri profunde la suprafaţă! Toate acestea sunt momente oportune în care ţi-ai putea reevalua sentimentele, în care ai putea ieşi dintr-o relaţie nefericită sau în care o ruptură te-ar putea elibera!

În acelaşi timp, Saturn râmâne pe tot parcursul anului în casa familiei, determinându-te să fii mai aproape de cei dragi, să găseşti suport în sânul acestora, cât şi să îţi asumi cu responsabilitate o nouă direcţie în ceea ce priveşte casa şi căminul din care faci parte! Dacă există lucruri de reparat, de modificat sau de rezolvat în cămin, anul acesta este cel mai potrivit moment pentru a o face!

Totodată, unele aspecte legate de trecut, de copilărie, de relaţia cu părinţii pot surveni acum pentru a fi înţelese, rezolvate sau depăşite sau tu să trebuiască să îţi asumi unele responsabilităţi faţă de un membru al familiei care îţi cere ajutorul!

În cea de-a doua parte a anului, ca urmare a evenimentelor prin care ai trecut, poţi reaprinde scânteia pasiunii, poţi avea parte de o regenerare totală şi poţi cunoaşte iubirea mult mai profund! Pluto tranzitează casa pasiunii şi a relaţiilor intime, ceea ce conduce către intensitate în relaţia în care vei alege să fii!
 

Citește și...