HOROSCOP 2017 IUBIRE – GEMENI

Publicat: 31/12/2016 | 07:20
HOROSCOP 2017 IUBIRE – GEMENI

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Domeniul iubirii, al relaţiilor şi al căsătoriei este activat de cele mai importante aspecte astrale pe toată durata anului 2017, împărţind Gemenii în mai multe categorii, dar pentru toate aducând schimbări majore.

Pentru cei care se află în relaţii distructive, nefuncţionale, lipsite de iubire, asumare şi responsabilitate, Saturn va aduce teste de viaţă majore, blocaje şi conştientizarea realităţii. Toate problemele cuplului, nerezolvate la timpul lor, toate nemulţumirile şi frustrările acumulate pot ieşi la suprafaţă cu putere pentru a fi rezolvate. Dacă sunteţi departe de a vă dori acest lucru, separarea este inevitabilă! Totodată, Jupiter din casa iubirii, poate veni cu noi tentaţii, cu ispite sau cu vulnerabilitate în faţa unei alte persoane! Astfel, anul ce urmează te pune în faţa unei decizii majore faţă de situaţia în care eşti în prezent, propunându-ţi o nouă şansă la iubire!

Pentru aceia care sunt singuri există o mare predispoziţie de a-şi găsi jumătatea, de a se indrăgosti şi de a da curs unei poveşti de iubire, iar pentru cei care sunt deja într-o relaţie frumoasă şi stabilă, următorul pas, acela al căsătoriei va veni firesc şi natural! Totodată, copiii pot juca un rol important în relaţii sau apariţia lor va grăbi lucrurile în acest sens!
 

Citește și...