HOROSCOP 2017 IUBIRE – LEU

Publicat: 31/12/2016 | 07:25
HOROSCOP 2017 IUBIRE – LEU

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Cu Saturn, planeta maturizării şi a responsabilităţilor, în casa iubirii, nu prea este timp de distracţie, de aventură, de idile sau de prea multă pasiune, ci mai degrabă de o dorinţă de stabilitate şi de creştere progresivă în acest domeniu. Poate că îţi vei dori să ieşi din acea relaţie care nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale, să rămâi singur sau îţi vei dori să concretizezi lucrurile mai mult, privind realitatea în faţă. Este nevoie de decizii luate cu înţelepciune, de găsirea unui partener de la care ai ce învăţa sau pe care te poţi baza, în care să ai încredere şi alături de care să poţi construi ceva de durată!

Cu Nodul Sud în casa căsătoriei nu prea vei mai vedea rostul sacrificiilor şi a compromisurilor inutile, iar gradul de fericire în relaţia din care faci parte va fi sub semnul întrebării. Totodată, comunicarea dintre tine şi partener poate fi îngreunată, să vă aflaţi pe poziţii diferite sau să nu vă regăsiţi pe aceeaşi lungime de undă! Activităţile de familie sunt mult mai bine aspectate din toamnă încolo!

În unele cupluri există sau pot apărea copii, iar pentru asta va trebui să te responsabilizezi şi mai mult, să fii mai eficient şi mai determinat, implicat direct în creşterea şi educarea lor!

Atenţie la eclipsa de lună din data de 7 august, care poate aduce schimbări majore – o desparţire sau decizia de şterge totul cu buretele şi de a conduce relaţia către un nou început! În continuarea acestui moment, lunile august, septembrie şi parţial decembrie sunt favorabile pentru iubire!
 

Citește și...