HOROSCOP 2017 IUBIRE – PEŞTI

Publicat: 31/12/2016 | 07:30
HOROSCOP 2017 IUBIRE – PEŞTI

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Dacă situaţia ta relaţională nu s-a îmbunătăţit sau nu s-a modificat major în acest an, perioada ianuarie – mai a anului 2017 este rezervată unor transformări de proporţii! Linia destinului încă activează casa relaţiilor, moment în care îţi propune o nouă direcţie mult mai favorabilă ţie!

Acolo unde este cazul, este indicat să se aibă o mai mare atenţie la flirturi, idile nepermise şi relaţii extraconjugale, deoarece aspectele astrale ale anului pot scoate la suprafaţă adevărul, pot aduce tensiuni şi conflicte sau pot răsturna situaţia într-o singură secundă. Perioadele cu risc crescut sunt cele în care Jupiter, Uranus şi Pluto realizează aspecte stresante, adică în martie, la începutul lui aprilie, începutul lui august şi sfărşitul lui septembrie!

În căsătorie, unele discuţii necesare, echilibrări de poziţionare a unuia faţă de celălalt, precum şi certuri sau scandaluri pot avea loc în toate perioadele în care Mercur este retrograd –  prima săptămână din ianuarie, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie şi 3 – 23 decembrie.

Dacă eşti singur, şansele de a cunoaşte pe cineva cresc atunci când Marte tranzitează domeniul iubirii, între 4 iunie – 20 iulie, domeniul căsătoriei, între 5 septembrie şi 22 octombrie, dar şi când Venus se află în aceeaşi poziţie, adică între 20 septembrie şi 14 octombrie!
 

Citește și...