HOROSCOP 2017 IUBIRE – RAC

Publicat: 31/12/2016 | 07:35
HOROSCOP 2017 IUBIRE – RAC

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Anul ce vine este semnificativ pentru proiectele ce ţin de familie şi de cămin. Astfel, te poţi lansa în acţiuni ce ţin de achiziţionarea unei case sau a unui teren, te poţi muta, poţi extinde, repara sau înfrumuseţa locul în care stai în prezent! Cu toate acestea, chibzuieşte atent aceste schimbări, nu te lansa în cheltuieli exagerate şi cântăreşte de două ori înainte de a cumpăra ceva!

Se poate spune că din punct de vedere sentimental este o perioadă în care îţi asumi mai multe responsabilităţi, în care clădeşti alături de partener şi în care eşti mai aproape de necesităţile sale, chiar dacă de multe ori îţi este şi inconfortabilă această poziţie!

Pluto, care tranzitează în continuare casa căsătoriei sau a relaţiilor stabile, te îndeamnă la o transformare profundă şi la învăţare faţă de ceea ce înseamnă cu adevărat un cuplu. Dacă există ascunzişuri, secrete sau probleme nerezolvate, perioada 20 aprilie – 29 septembrie le va scoate la suprafaţă!

Din octombrie, planeta bucuriei şi a şanselor pozitive, va activa casa iubirii, ceea ce îţi va aduce mai multă destindere, armonie, pasiune, dorinţă şi provocare în relaţie sau, dacă eşti singur, marea şansă de a cunoaşte pe cineva!
 

Citește și...