HOROSCOP 2017 IUBIRE – SĂGETĂTOR

Publicat: 31/12/2016 | 07:40
HOROSCOP 2017 IUBIRE – SĂGETĂTOR

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Uranus se află în continuare în casa iubirii, aducând dinamism şi schimbări progresive în viaţa ta de cuplu! Chiar dacă există şi o predispoziţie către asumarea de riscuri, către exagerări şi extravaganţe, dorinţa de stabilizare şi concretizare a oricărei relaţii va fi şi ea prezentă! Astfel, poţi fi printre aceia care în anul ce vine îşi vor oficializa relaţia de cuplu printr-o logodnă sau o căsătorie, în care îşi vor lua angajamente serioase faţă de persoana iubită sau care vor dori să construiască ceva temeinic alături de acesta!

Retrogradarea lui Venus, planeta iubirii, nu te ocoleşte nici pe tine, mai ales că în perioada 3 februarie – 6 iunie se va tot plimba în casa ce simbolizează pentru tine relaţia, pasiunea, afectivitatea şi sexualitatea! Astfel, sunt posibile schimbări semnificative în prima parte a anului, despărţiri şi împăcări, întoarcerea la o veche iubire, încheierea unui capitol de viaţă şi începutul altuia, redefinirea sentimentelor sau provocări, tentaţii şi ispite!

Totodată, perioadele în care Mercur retrogradează sunt semnificative pentru schimbări de direcţie, discuţii şi rezolvări ale problemelor din cuplu, dar şi pentru sesizarea unor erori pe care le-aţi făcut unul faţă de celălalt. Ca atare, fii mai precaut în aceste perioade încercând să le foloseşti cât mai constructiv – 1 – 7 ianuarie, 9 aprilie – 4 mai, 12 august – 4 septembrie şi 3 – 23 decembrie.

Citește și...