HOROSCOP 2017 IUBIRE – TAUR

Publicat: 31/12/2016 | 08:00
HOROSCOP 2017 IUBIRE – TAUR

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Dacă prin tranzitul liniei destinului pozitiv în casa iubirii, anul 2016 a fost favorabil ţie pentru a începe sau a regenera o frumoasă poveste de dragoste, în următoarea perioadă poţi face pasul următor, acela al consolidării, al mutării împreună, al creării unui cămin sau a unei familii în adevăratul sens al cuvântului. Din data de 10 mai încolo sunt favorizate achiziţiile de case sau terenuri, reorganizarea spaţiului în care locuieşti, construcţiile şi o aplecare mai profundă asupra persoanelor dragi, alături de care îţi doreşti să mergi înainte!

Din octombrie şi pană aproape de sfărşitul anului 2018, Jupiter va activa şi casa căsătoriei, aducând în prim plan intenţia unor schimbări majore – un legământ serios faţă de persoana iubită sau ieşirea şi eliberarea dintr-o legătură perimată, în care nu te mai regăseşti! Deciziile importante în această privinţă pot apărea pe tot parcursul anului, când vei avea destule ocazii astrale de a face un pas înainte – retrogradarea lui Venus din 4 martie până în 15 aprilie, trecerea planetei Mercur prin casa iubirii din iulie şi până în septembrie, dar şi, din nou, a lui Venus în casa căsătoriei din 7 noiembrie până la 1 decembrie!

Atenţionarea vine pentru aceia care se află în procesul unei despărţiri, când pot avea parte de procese pentru avere, de partaje şi de litigii în ceea ce priveşte banii sau bunurile obţinute, mai ales în perioadele 1 – 7 ianuarie, 9 aprilie – 4 mai, 12 august – 4 septembrie şi 3 – 23 decembrie!
 

Citește și...