HOROSCOP 2017 IUBIRE – VĂRSĂTOR

Publicat: 31/12/2016 | 08:05
HOROSCOP 2017 IUBIRE – VĂRSĂTOR

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Din luna mai, linia destinului pozitiv va activa casa căsătoriei, a partenerului de viaţă şi a relaţiilor stabile, rămânând în această poziţie până la sfârşitul anului 2018. Acest aspect este de bun augur atât pentru Vărsătorii care sunt singuri cât şi pentru aceia care îşi doresc să îşi clarifice sau să îşi consolideze relaţia din care fac parte.

Dacă faci parte din prima categorie, anul ce vine este semnificativ deoarece ai ocazia de a întâlni pe cineva, de a începe o poveste de dragoste şi chiar de a pune bazele unei relaţii serioase, ce poate conduce către căsătorie! Aspectele pozitive cu Saturn şi Uranus în care se va afla linia destinului conduc către ideea de stabilitate, longevitate, noutate şi progres, mai ales începând cu luna iulie!Pentru cei care se află deja într-o relaţie, anul ce vine poate aduce rezolvarea multor probleme, poate să vă sudeze mai tare, să vă ajute să evoluaţi împreună şi să creşteţi relaţia la un nivel superior. Important este să vă daţi o şansă şi să vă doriţi acest lucru! Dacă nu, oricum lucrurile se vor aşeza aşa cum este mai bine pentru fiecare în parte!

Totodată, pentru toţă Vărsătorii, Venus, planeta iubirii, va activa domeniul amoros şi pe cel al căsătoriei între 5 – 31 iulie şi între 6 august – 20 septembrie, alte doua perioade importante în care ai putea cunoaşte pe cineva sau ai putea reaprinde flacăra pasiunii!

Eclipsa de Lună din data de 7 august şi cea de Soare din 21 august pot aduce schimbări semnificative de percepţie, pot modifica radical lentila prin care vezi partenerul şi relaţia şi pot scoate la lumină adevăruri pe care le-ai ignorat sau pe care nu le-ai ştiut până în acel moment.

 

Citește și...