HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – BALANŢĂ

Publicat: 28/12/2016 | 15:36
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – BALANŢĂ

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Prezenţa planetei Jupiter în semnul tău predispune anul ce vine la excese de tot felul, la acutizarea unor afecţiuni mai vechi, precum şi la îngrăşare. Ca atare, este indicat să fii mai atent la dietă, să faci sport şi să nu îţi neglijezi sănătatea! Chiar dacă nu te confrunţi cu probleme majore, o vizită la doctor din când în când pentru un control de rutină nu ar strica.

Totodată, dacă un diagnostic te îngrijorează sau te pune pe gânduri, nu ezita să ceri mai multe păreri, deoarece există riscul unor erori medicale sau a unor încurcături, mai ales între 17 iunie şi 23 noiembrie!

Citește și...