HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – BERBEC

Publicat: 28/12/2016 | 15:40
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – BERBEC

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Dacă anul 2016 a fost unul încărcat şi plin de provocări în domeniul sănătăţii, iar tu a trebuit să fii mai atent la corpul tău, odată cu luna mai poţi răsufla uşurat, deoarece linia destinului negativ părăseşte casa bolilor karmice!

Totuşi, o avertizare vine în perioada 28 ianuarie – 10 martie, atunci când Marte, planeta accidentelor şi a operaţiilor se va afla în semnul tău, dar şi între 5 septembrie si 22 octombrie când va activa casa sănătăţii. Pentru a scăpa de probleme, este indicat ca în aceste perioade să descarci tensiunea şi energia acumulată în exces prin sport şi activităţi energice!

Perioadele în care ţi se cere mai multă odihnă sau poate chiar o vacanţă sunt 1 -7 ianuarie, 9 aprilie – 4 mai, 12 august – 4 septembrie şi 6 noiembrie – 23 decembrie!
 

Citește și...