HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – CAPRICORN

Publicat: 28/12/2016 | 15:44
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – CAPRICORN

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

În anul ce vine nu corpul este cel care îţi poate cauza neplăceri, ci mai mult starea psihică, stresul acumulat, mintea obosită şi emoţiile reprimate! Ca atare, pentru a nu ajunge la tristeţe sau chiar la depresie, este indicat să te focalizezi mai mult pe starea generală de bine, să te implici în activităţi care îţi fac plăcere, să nu te surmenezi, iar dacă apar situaţii neplăcute de viaţă să încerci pe cât posibil să nu le pui la suflet!

O bună terapie pentru minte – suflet – corp ar putea fi yoga, acupunctura, aroma sau cromo terapia, desenul şi dansul.

O atenţie deosebită se cere între 21 aprilie şi 4 iunie, sfărşitul lunii iulie şi începutul lui septembrie, precum şi în decembrie!

Citește și...