HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – FECIOARĂ

Publicat: 28/12/2016 | 15:46
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – FECIOARĂ

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Linia destinului se poziţionează începând cu luna mai pe axa sănătăţii şi a bolilor, aspect care este posibil să îţi aducă unele dezechilibre! Încearcă să te odihneşti mai mult, să faci pace cu tine insuţi, să cauţi sprijin în interiorul tău, în remedii naturiste şi în forme de terapie complementare! O mai bună relaţie cu divinitatea, o mai mare înţelegere a situaţiilor de viaţă prin care treci şi detaşarea de problemele cotidiene te va restabili şi îţi va aduce liniştea pe care o cauţi!

Un echilibru între minte, suflet şi trup este necesar pe tot parcursul anului, dar o atenţie deosebită se cere acordată între 20 iulie şi 5 septembrie, atunci când Marte tranzitează casa bolilor karmice, între 5 septembrie şi 22 octombrie, când îţi va tranzita zodia, precum şi în toate perioadele de Mercur retrograd, atunci când corpul are nevoie de mai multă odihnă – 1 – 7 ianuarie, 9 aprilie – 4 mai, 12 august – 4 septembrie şi 3 – 23 decembrie.

 

Citește și...