HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – GEMENI

Publicat: 28/12/2016 | 15:48
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – GEMENI

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Deşi domeniul sănătăţii nu suferă dezechilibre majore anul acesta, este indicat să nu faci excese, să nu te stresezi şi să te odihneşti mai mult atunci când planeta ce te guvernrază, Mercur, va fi în ciclul retrogradării – 1 – 7 ianuarie, 9 aprilie – 4 mai, 12 august – 4 septembrie şi 3 – 23 decembrie.

Deoarece Saturn este în opoziţie cu Soarele Gemenilor născuţi în ultimul decan, făcându-i mai vulnerabili, acestora le sunt recomandate curele de detoxifiere, de energizare şi de imunizare.

După data de 6 octombrie, pentru toţi Gemenii, se pot acutiza problemele netratate sau neglijate până în momentul respectiv, deci nu ar strica ca pe parcursul anului să existe o mai mare precauţie şi o mai mare grijă faţă de corpul fizic!

 

Citește și...