HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – LEU

Publicat: 28/12/2016 | 15:50
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – LEU

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Domeniul sănătăţii poate crea probleme în anul 2017 dacă faci unele excese, dacă devii dependent de unele medicamente, ipohondru sau dacă ai unele vicii la care nu poţi renunţa! Totodată, fii cu băgare de seamă la toate exagerările, la curele de slăbire drastice sau la modul în care îţi soliciţi organismul prin stres, muncă sau chiar sport, deoarece acesta se va răzvrăti împotriva ta!

O perioadă cu risc este 4 iunie – 5 septembrie, când Marte tranzitează casa bolilor karmice, dar şi zodia ta. Atenţie şi la sistemul osos, la genunchi, articulaţii şi la coloana vertebrală, acestea fiind zonele sensibile ale următorului an!
 

Citește și...