HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – PEŞTI

Publicat: 28/12/2016 | 15:52
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – PEŞTI

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Trei dintre eclipsele anului 2017 (eclipsele de Lună din 11 februarie şi 7 august şi cea de Soare din data de 21 august) au loc pe axa sănătăţii tale, ca atare sunt posibile unele dezechilibre sau acutizarea unor probleme mai vechi. Este bine să fii mult mai atent la echilibrul tău interior, la felul în care te raportezi la situaţiile din viaţa ta şi la modalitatea în care ai grijă de tine însuţi! Nu face excese şi nu te suprasolicita!

Deoarece din mai încolo linia destinului pozitiv se va afla în casa bolilor este posibil să ai parte şi de vindecări, de găsirea unor tratamente minune sau să întâlneşti cei mai buni specialişti care să te îndrume şi să te ajute în acest sens! Totodată, casa spiritualităţii şi a introspecţiei va fi şi ea activă în aceeaşi măsură, ca atare este indicat să înţelegi că orice dezechilibru are o cauză care se regăseşte în mintea, atitudinea sau sufletul tău!

 

Citește și...