HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – RAC

Publicat: 28/12/2016 | 15:58
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – RAC

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Casa sănătăţii este străbătută şi de-a lungul lui 2017 de către Saturn, care te face mai vulnerabil şi mai sensibil, obligându-te să fii mai atent la tot ceea ce îţi dezechilibrează stabilitatea corpului fizic! Totuşi, cea de-a doua parte a anului, poate veni cu veşti bune, cu ameliorarea unor probleme sau cu găsirea celui mai bun tratament sau terapeut pentru situaţia cu care te confrunţi!

O altă atenţionare vine în sectorul operaţiilor, pe care este bine să nu te grăbeşti pentru a le face, ci mai mult de a găsi terapii alternative. Zonele sensibile în această perioadă sunt gleznele, coapsele, ficatul, ochii şi sângele, iar în perioada 4 iunie – 20 iulie atenţie la accidentările de tot felul!
 

Citește și...