HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – SĂGETĂTOR

Publicat: 28/12/2016 | 16:00
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – SĂGETĂTOR

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Cu tranzitul planetei Saturn în casa corpului tău fizic este posibil să te simţi destul de obosit, surmenat şi de multe ori lipsit de energie! Ca atare, este indicat să faci eforturi suplimentare pentru a te menţine pe linia de plutire, pentru a te vitaliza şi pentru a-ţi menţine sănătatea activă! Este indicat să mănânci regulat şi sănătos (tendinţa de slăbire datorită stresului este prezentă), să te hidratezi cât mai mult, iar atunci când responsabiltăţile îţi permit un program mai relaxat, să te odihneşti şi să dormi căt mai mult!

Totodată, atenţie la activităţile riscante, la accidentări şi la operaţii în perioadele în care Marte se află în poziţii strategice – 10 martie – 21 aprilie, 4 iunie – 20 iulie şi 9 – 31 decembrie!

Citește și...