HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – SCORPION

Publicat: 28/12/2016 | 16:01
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – SCORPION

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Capitolul sănătăţii îţi poate da bătăi de cap în anul ce vine, mai ales datorită aspectelor ce predispun la unele afecţiuni ascunse sau greu de depistat. Este indicat să nu exagerezi cu mâncarea, băutura sau cu viciile care ţi-ar putea da peste cap starea de echilibru, mai ales că rezervele tale energetice pot fi în scădere!

O atenţie deosebită se cere în privinţa intervenţiilor chirurgicale de orice fel, care nu sunt favorizate în perioadele 1 – 7 ianuarie, 9 aprilie – 4 mai, 12 august – 4 septembrie şi 3 – 23 decembrie. Ca atare, este bine să le amâni sau să găseşti metode terapeutice alternative!

După octombrie, aspectele stresante se diminuează considerabil, iar capacitatea ta de regenerare şi vitalitatea vor fi în creştere.

 

Citește și...