HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – TAUR

Publicat: 28/12/2016 | 16:04
HOROSCOP 2017 SĂNĂTATE – TAUR

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Deoarece Saturn se află pe tot parcursul anului într-o casă delicată, cea a intervenţiilor chirurgicale şi a accidentelor, este indicat să fii cu băgare de seamă la sănătatea ta, mai ales la problemele ce ţin de ficat, circulaţia sângelui, ochi sau şolduri!

Totodată, vechi afecţiuni netratate sau nebăgate în seamă se pot acutiza, existând şi o predispoziţie către îngrăşare prin excese alimentare! Astfel, este bine să fii mai atent la ceea ce mănânci, să ai o dietă echilibrată şi să faci mai mult sport!

Odihneşte-te mai mult şi nu te stresa în martie şi aprilie, precum si între 22 octombrie – 9 decembrie, atunci când şansele de a fi mai vulnerabil sunt crescute!

 

Citește și...