Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Peştii trebuie să aleagă între persoana iubită şi grupul de prieteni!

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Peştii trebuie să aleagă între persoana iubită şi grupul de prieteni!

De: Cancan 21/10/2016 | 00:00
HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Peştii trebuie să aleagă între persoana iubită şi grupul de prieteni!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi eşti mult mai dornic de a te relaxa, de a petrece timp de calitate alături de cei pe care îi iubeşti sau de a sta departe de agitaţia vieţii sociale şi profesionale. Dacă există posibilitatea, fă din acest weekend o vacanţă scurtă şi călătoreşte în afara oraşului în care trăieşti. Depărtarea de casă îţi va încărca bateriile şi te va ajuta să te odihneşti mai mult. Alege lângă tine cea mai potrivită companie.

Taur – Comunicarea cu cei din jur este îngreunată astăzi de părerile contrare cu care te confrunţi. Chiar dacă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care dialoghezi, este important să integrezi şi să ţii cont şi de părerea lor, deoarece realitatea sau adevărul sunt întotdeauna undeva la mijloc. Renunţă la încăpăţânare şi nu pune la suflet toate situaţiile de viaţă în care eşti pus în momentul de faţă.

Gemeni – Partenerul de viaţă îţi solicită o mai mare atenţie astăzi, ca atare depune un efort suplimentar pentru a-i fi alături şi pentru a-l sprijini. Acţiunile tale vor fi apreciate nu numai de persoana căreia i te adresezi, dar şi de anturajul în care te învârţi. Dacă la locul de muncă persistă o problemă nerezolvată, nu fi impulsiv şi nu te grăbi, ci amână pe săptămâna viitoare definitivarea ei. După trecerea weekendului, vei vedea totul cu alţi ochi.  

Rac – Nu te afli în cea mai bună stare emoţională, iar orice vorbă deplasată sau orice gest care nu îţi este pe plac, poate primi conotaţii mult mai profunde decât are în realitate. Încearcă să fii mai cerebral şi să treci toate emoţiile pe care le simţi prin filtrul raţiunii, fapt care te va ajuta să vezi lumea cu alţi ochi. Începe weekendul făcând o activitate care te binedispune şi care te ajută să te detaşezi de latura interioară.

Leu – Nu ţine de bani dacă îţi doreşti ceva în mod deosebit şi fă-ţi o bucurie. Este mai importantă starea ta de bine, de încăntare şi de bunăstare decât frustrarea că nu poţi face ceea ce vrei. În plus, asigurând fluxul banilor şi neblocându-l, ţi se va întoarce înapoi sub o formă sau alta. Totodată, depăşeşte-ţi fricile şi schimbă-ţi concepţia pe care o ai despre ceea ce este de valoare cu adevărat.

Fecioară – Ziua în curs se arată instabilă din mai multe puncte de vedere – bani, relaţia cu cei din jur, starea ta de spirit şi atitudinea pe care o afişezi, planuri – toate pot trece prin schimbări de la un moment la altul. Aşadar, nu te enerva, exersează cât mai mult răbdarea şi nu te arunca în activităţi sau acţiuni riscante. Chiar dacă familia pune presiune pe tine pentru a rezolva ceva, este mai indicat să îi refuzi politicos şi să nu îţi asumi responsabilităţi pe care nu le poţi duce la bun sfărşit.

Balanţă – Astăzi eşti în contratimp cu partenerul de viaţă – ori programul vostru nu se sincronizează, ori apar tot felul de situaţii care vă împiedică să vă vedeţi. Nu lăsa acest aspect să devină un motiv de nemulţumire sau ceartă, ci foloseşte-l pentru a-ţi rezolva treburile personale. O convorbire cu unul dintre părinţi are menirea de a-ţi atrage atenţia asupra unei informaţii de care ar trebui să ţii cont.

Scorpion – Astăzi eşti mult mai curios să afli cum ar reacţiona şi ce ar face alţii dacă ar fi în locul tău, aşa că eşti într-o mai mare predispoziţie de a conversa şi de a pune întrebările care te macină. Ia aminte şi integrează ceea ce ţi se spune, dar nu renunţa la ceea ce ai putea experimenta chiar tu. Există anumite lecţii pe care trebuie să le trăieşti direct pe pielea ta pentru a le învăţa.

Săgetător – Dacă încă stai în dubii în privinţa unei decizii pe care trebuie să o iei pe termen lung, nu te grăbi. Analizează întăi toate opţiunile pe care le ai, ofertele care ţi se propun şi oportunităţile pe termen lung, ca apoi să alegi varianta optimă pentru tine. Totodată, sfătuieşte-te şi cu partenerul de viaţă, cu cineva din familie sau cu o persoană care are experienţa necesară de a te îndruma în cea mai bună direcţie.

Capricorn – Îţi pare că toate eforturile pe care le-ai făcut de a rezolva o problemă de cuplu nu sunt suficiente, deoarece astăzi există o mare predispoziţie către disensiune, ceartă şi neînţelegere. Evită exagerările şi chiar discuţiile, amănând pe altă dată deciziile radicale. Spre seară, delectează-te la un pahar de vorbă cu un prieten care te cunoaşte foarte bine şi care îţi înţelege stările.

Vărsător – Astăzi te concentrezi destul de greu la treburile pe care le ai de rezolvat la locul de muncă şi gândul îţi zboară la weekend. Totuşi, menţine-ţi atenţia concentrată pe detalii şi nu sări etape, deoarece există riscul de a greşi, iar timpul necesar pentru a corecta va fi mult mai mare şi mai anevoios. Este indicat să lucrezi în echipă şi să apelezi la ajutorul colegilor pentru a definitiva totul cu succes!

Peşti – Te vezi nevoit să alegi între petrecerea timpului alături de persoana iubită sau împreună cu gaşca de prieteni, iar asta te pune în dificultate. Încearcă să fii asertiv şi să îţi exprimi sincer dorinţele, altfel orice alegere pe care o vei face ţi se va transforma într-o frustrare! Cei care ţin cu adevărat la tine îţi vor înţelege şi îţi vor respecta dorinţele fără a se supăra sau interpreta greşit intenţiile tale.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...