Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 DECEMBRIE. Capricornii işi fac planuri cu partenerul

HOROSCOP 24 DECEMBRIE. Capricornii işi fac planuri cu partenerul

De: Cancan 24/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 24 DECEMBRIE. Capricornii işi fac planuri cu partenerul

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă reuşeşti să înţelegi perspectivele celorlalţi poţi salva sau îmbunătăţi anumite relaţii la care ţii. Foloseşte-te de diplomaţie şi de comunicare. Încearcă să asculţi sfaturile pe care le primeşti de la cineva din familie, dar să decizi singur ceea ce vrei să faci cu viaţa ta. În planul iubirii, ai alături pe cineva care ţine la tine, iar asta îţi conferă multă siguranţă afectivă!

Taur – Este o zi benefică care îţi va arăta că ai multe motive de bucurie pentru care trebuie să adopţi o atitudine recunoscătoare. Mulţumeşte-le celor care se implică în viaţa ta cu iubire, mărturiseşte-le sentimentele tale şi dăruie-le la rândul tău tot ceea ce ai mai bun în interior! Acum este momentul în care îţi poţi da seama de adevărata faţă a prietenilor pe care îi ai în jurul tău.

Gemeni – Dacă simţi că astăzi eşti în impas şi nu ştii cum să reacţionezi în faţa unei situaţii de viaţă cu care te confrunţi este indicat să apelezi la sfatul unui expert sau să amâni orice decizie până în momentul în care vei avea toate detaliile clare în faţa ta! Nu te grăbi şi nu promite mai mult decât ceea ce poţi face sau mai multe decât ştii, rişti să faci o gafă sau să intri într-o încurcătură de mari proporţii.

Rac – Este posibil ca astăzi să te simţi mult mai responsabil şi mult mai serios în faţa sarcinilor pe care le ai de dus la bun sfârşit. Deşi această atitudine este una foarte benefică pentru a-ţi atrage admiraţia oamenilor din jur, este indicat să nu te epuizezi foarte tare. Ia totul cu răbdare şi urmăreşte o strategie bine gândită. În domeniul iubirii, acum poţi sesiza unele aspecte care te deranjează sau care nu îţi fac plăcere!

Leu – Încearcă să valorifici la maxim abilităţile tale de comunicare, capacitatea de a te face plăcut şi de a-ţi crea relaţii ce se vor dovedi benefice. În această perioadă ai ocazia să te remarci şi să-ţi foloseşti curajul şi ambiţia pentru a-ţi impune ideile şi pentru a finaliza unele proiecte în care eşti implicat. Relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte considerabil printr-o comunicare deschisă. Dacă eşti singur, pune-ţi mai bine în valoare calităţile.

Fecioară – Nu lăsa mici tensiuni sau neînţelegeri să îţi strice armonia cuplului la care ai ajuns şi fii cu băgare de seamă la ceea ce ţi se comunică cu sufletul, nu cu cuvintele! Este un moment bun pentru a conştientiza ce este cu adevărat de valoare în relaţia în care eşti implicat, aşa că pune accent pe ceea ce este important! În planul carierei, urmează să primeşti vestea unei reuşite!

Balanţă – Este posibil ca astăzi să fii nevoit să iei o decizie importantă cu privire la relaţia de iubire în care eşti. Ascultă-ţi inima, dar şi mintea pentru a face cea mai bună alegere! În această perioadă, comunicarea reprezintă un aspect foarte important al vieţii tale sentimentale, aşa că foloseşte-ţi abilităţile pentru a te face înţeles. În anturaj, poţi ajunge într-o situaţie stresantă pe care o poţi evita dacă eşti stăpân pe cunoştinţele tale!

Scorpion – Astăzi este de preferat să rezolvi anumite neînţelegeri într-o manieră directă, sinceră şi asertivă, însă să şi dai interlocutorului dreptul la replică. După o săptămână destul de agitată ar fi indicat să te ocupi mai mult de tine şi de ceea ce îţi face plăcere cu adevărat să faci pentru tine. Câteva reacţii ale unor rude îţi pot crea un disconfort. Este alegerea ta dacă te laşi afectat sau nu.

Săgetător – Este o zi benefică pentru a comunica cu cei dragi şi pentru a fi deschis în exprimarea anumitor nevoi sau chiar supărări pe care le-ai acumulat în timp. Dacă eşti invitat la masă, încearcă să te ridici înainte de a te sătura. Mai multă grijă pentru sănătatea ta şi multă mişcare te pot repune în formă. Profesional, în această perioadă încearcă să-ţi valorifici cât mai mult talentele pentru că, folosindu-le, vei îmbina utilul cu plăcutul şi vei avea succes.

Capricorn – Este o zi potrivită pentru a-ţi face planuri cu partenerul de viaţă, iar dacă eşti singur, ar trebui să accepţi invitaţia pe care ai primit-o de curând.

Intelectul şi comunicarea sunt cuvintele cheie ale acestei perioade. Cochetezi cu ideea de a-ţi expune creaţiile şi ideile tale inovatoare. Dispui de o minte ascuţită care te va ajuta să ieşi dintr-un eventual impas financiar. Se vor găsi şi persoane care îţi vor oferi ajutorul.

Vărsător – Încearcă să aduci armonia în relaţia de cuplu şi să ai o discuţie deschisă despre evenimentele întâmplate în ultimul timp. Fii sincer cu tine însuţi, dar şi cu partenerul de viaţă. Fericirea prosperă atunci când lista de gratitudine este mai lungă decât lista de griji. Deci, găseşte ceva pentru care să fii recunoscător azi şi detaşează-te de planul cotidian care te-a solicitat toată săptămâna.

Peşti – În acest sfârşit de săptămână ar fi indicat să participi la cât mai multe evenimente fiindcă ai şansa să cunoşti oameni care îţi vor aduce beneficii în viitor. Încearcă să fii atent şi să nu treci cu vederea oportunităţile care apar în această perioadă fiindcă te pot duce spre avansare profesională. Dacă există aspecte tensionate cu partenerul acum este un moment prielnic în care să discuţi şi să te lămureşti cu privire la relaţia voastră.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...