Acasă » Horoscop » HOROSCOP 26 OCTOMBRIE. Balanţele işi negociază salariul

HOROSCOP 26 OCTOMBRIE. Balanţele işi negociază salariul

De: Cancan 25/10/2016 | 23:33
HOROSCOP 26 OCTOMBRIE. Balanţele işi negociază salariul

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Domeniul financiar este cel care te preocupă cel mai mult în această perioadă, iar dacă gândeşti constructiv şi pe termen lung, vei găsi cele mai bune metode de a-ţi spori veniturile. Caută să întâlneşti persoane care au experienţă şi care îţi pot oferi din cunoaşterea lor, participă la cursuri, citeşte cărţi şi râmâi focusat pe intenţiile tale. Organizează-te bine, fii operativ şi bazează-te pe cunoştinţele acumulate.

Taur – Următoarele săptămâni au importanţă sporită în relaţia cu partenerul de viaţă deoarece aspectele astrale favorizează aflarea unor secrete, destăinuiri, lămurirea unor diferenţe de opinie sau decizii favorabile ce privesc viitorul în doi. La locul de muncă, ai ocazia să stabileşti parteneriate importante, colaborări sau relaţii mult mai favorabile cu oamenii cu care lucrezi.

Gemeni – Este o zi favorabilă în care poţi afla informaţii importante cu privire la un remediu ce te va ajuta în rezolvarea unor probleme de sănătate. Totodată, menţine-ţi tonusul prin sport. Indiferent că îţi place să alergi în parc, să înoţi sau să te antrenezi la o saltă de fitness trebuie să găseşti acea formă de mişcare ce te ajută să te mobilizezi şi să o faci cu plăcere.

Rac – Relaţia cu copiii este cea care îţi acaparează toată atenţia astăzi – caută să înţelegi care este modul în care gândesc ei şi adaptează-te lui deoarece îţi va arăta o lecţie importantă de viaţă. Încearcă să fii creativ, expresiv şi cât mai deschis, activând bucuria şi copilul din interiorul tău. În acelaşi timp, viaţa sentimentală poate trece prin schimbări neaşteptate, dar dacă abordezi totul cu înţelegere şi respect veţi ajunge la o decizie favorabilă pentru amândoi.

Leu – Este indicat ca în următoarea perioadă să te apleci mai mult asupra familiei şi a relaţiei pe care o ai cu fiecare membru în parte. Planeta comunicării, Mercur, activează acest domeniu, sugerându-ţi să asculţi mai mult, să analizezi şi să îţi dai cu părerea, dar să fii şi deschis pentru a-ţi transmite sentimentele, planurile, ideile şi experienţele prin care treci. Totodată, acum este un moment bun în care să iei decizii importante cu privire la casa în care locuieşti.

Fecioară – Documente, acte, birocraţie, contracte sau facturi sunt cuvintele cheie ce caracterizează ziua în curs, iar pentru asta este nevoie de multă atenţie, concentrare şi răbdare. Încearcă să îţi stabileşti o ordine clară în care să parcurgi totul şi să te conformezi ei, până la urmă vei reuşi să realizezi tot ceea ce îţi propui. Fii concentrat pe proces, deoarece ai acum ocazia de a primi niste informaţii valoroase.

Balanţă – Dacă te preocupă salariul pe care îl primeşti, o negociere de care depind veniturile tale sau un interviu pentru obţinerea unui loc de muncă, acum este momentul oportun pentru a acţiona. Exprimă-ţi cât mai clar intenţiile, prezintă-te cât mai bine şi vorbeşte despre experienţa sau talentele tale. Ţinteşte cât mai sus în idealurile tale şi urmăreşte-le pas cu pas!

Scorpion – Planeta Mercur traversează semnul tău zodiacal, iar acest aspect îţi conferă în următoarea perioadă o dorinţă mai mare de socializare, de instruire şi de comunicare cu oameni de la care ai ce învăţa. Ca atare, înscrie-te la cursurile pe care ţi le doreşti, aprofundează cât mai mult înformaţia pe care o primeşti şi caută răspunsurile la întrebările pe care ţi le pui. Este un moment benefic autodezvoltării personale, deci nu ezita să învesteşti în tine şi în evoluţia ta.

Săgetător – Este momentul să reconsideri unele aspecte ale vieţii tale, mai ales în ceea ce priveşte sănătatea. Pune în balanţă timpul în care munceşti cu perioada pe care o petreci alături de cei dragi sau în care te odihneşti şi trage concluziile adecvate. Este indicat să menţii un echilibru, ba chiar să înclini spre mai multă linişte, mâncare sănătoasă, plimbări în aer liber şi activităţi ce te îmbogăţesc sufleteşte.

Capricorn – Accentul zilei în curs se pune pe ideea de prietenie, ca atare caută în sufletul tău şi analizează cu atenţie care sunt acele relaţii care îţi fac bine şi te ajută într-un mod constructiv să evoluezi şi care sunt cele care te înfrânează, te limitează sau te influenţează negativ. Este timpul să iei unele decizii radicale, gândindu-te în primul rând la tine şi la viitorul tău. Fă-ţi o listă cu dorinţele şi intenţiile pe care le ai pentru persoana ta şi acţionează în consecinţă.

Vărsător – Astăzi se găsesc mai multe ocazii pentru a lua cuvântul în faţa oamenilor cu care lucrezi, a şefilor sau a unor autorităţi. Susţine-ţi punctul de vedere cu încredere deoarece vei reuşi să atragi atenţia asupra a ceea ce spui. Impresionează prin profunzime, deschidere către persoana căreia i te adresezi şi atenţie la micile detalii. În relaţia de cuplu, o discuţie sinceră te va lămuri cu privire la unele întrebări ce te macină.

Peşti – Filosofia de viaţă a unei alte culturi te poate atrage în acest moment în care îţi doreşti să îţi lărgeşti domeniul de cunoaştere. Observă care sunt acele aspecte care te pot ajuta să renunţi la un tipar vechi de găndire şi, ca atare, să evoluezi. Deschide-te către o nouă viziune, ieşi din zona de confort şi îmbraţişează o nouă atitudine în faţa vieţii. Totodată, Luna tranzitează domeniul iubirii, aliniindu-se Liniei Destinului – o situaţie venită ca prin minune rezolvă o problemă relaţională mai veche.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea