HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Capricornii au probleme din cauza stresului

Publicat: 27/11/2016 | 01:45
HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Capricornii au probleme din cauza stresului

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Acceptă lucrurile aşa cum se întâmplă şi nu te împotrivi, presiunea pe care o creezi ţi-ar putea face mai mult rău decât bine! Te poţi vindeca acum mai uşor de unele afecţiuni, deci caută leacul sau omul potrivit care să te îndrume! În domeniul familiei, surprinde-ţi persoanele dragi cu gesturi frumoase sau cu surprizele ce ştii că le fac plăcere, le vei aduce o mare bucurie în suflet!

Taur – Poţi avea surpriza propunerii unui nou job sau vei avea parte de o reorientare la nivel profesional, de schimbarea structurii unui proiect sau de o avansare. Cu toate că nu eşti cheltuitor din fire şi nu îţi place să arunci banii pe tot felul de lucruri, deschide portofelul şi îndeplineşte-ţi o plăcere sau o dorinţă chiar dacă costă mai mult! În domeniul sănătăţii, eşti predispus la răceli sau la dureri în gât, aşa că este indicat să îţi întăreşti imunitatea cu hrană sănătoasă sau vitamine!

Gemeni – Locul de muncă îţi aduce multă muncă în plus şi stres, dar dacă te ţii de treabă o să ai parte de recompense sau de promovări! Ai certitudini legate de eforturile tale, iar asta te bucură foarte mult şi te scoate în evidenţă! În relaţia de cuplu, poţi decide să te aşezi la casa ta, dar asta cere sacrificii şi asumarea cu maturitate a unor responsabilităţi! Fii sigur că le poţi face faţă în totalitate!

Rac – În acest moment îţi poţi dedica timpul prietenilor, care, la rândul lor, te pot susţine în definitivarea unor proiecte şi planuri personale, transformându-se în protectori sau deschizători de drumuri! Astfel, rutina cotidiană poate trece printr-o transformare foarte benefică, care te va degreva de unele sarcini şi responsabilităţi pe care le considerai obositoare sau plictisitoare!

Leu – Finanţele sunt pe primul plan, termini de achitat nişte datorii sau câştigi mai mult în prezent! Te poţi confrunta cu sentimente şi gânduri ce fac referire la valoarea ta la locul de muncă, iar dacă îţi defineşti clar dorinţele pe termen lung, vei ajunge şi la împlinire. Este o perioadă în care intri în contact cu foarte multe persoane, chiar cu acelea pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp!

Fecioară – Nivelul energetic este crescut la locul de muncă, ca atare îţi poţi pune amprenta în manieră proprie pe ceea ce realizezi! Ai putere de convingere şi perseverenţă, iar rezultatele pe care le aştepţi pot apărea mult mai repede decât ţi-ai planificat! Dacă ai de susţinut examene, partea mentală este foarte activă si tu poţi raspunde cu brio la orice provocare! Este un moment bun în care îţi poţi lua angajamente pe termen lung – un contract, o relaţie mult mai solidă sau, de ce nu, pasul căsătoriei!

Balanţă – Fii mai circumspect în relaţiile cu cei cu care lucrezi, ai putea fi indus în eroare de nişte păreri total neadecvate faţă de situaţia cu care te confrunţi. Mobilizează-te pentru a termina unele proiecte pe care le-ai început mai demult! Încercă să nu îţi pierzi calmul şi raţiunea, mulţumindu-te cu puţin sau cu ceea ce ţi se dă. Chiar dacă nu foarte mari, câştigurile pot veni către tine dacă nu te ambiţionezi să faci prea multe în prea puţin timp.

Scorpion – Ai şansa unor câştiguri financiare, dar este nevoie şi de implicarea ta directă pentru ca totul să iasă aşa cum ţi-ai propus! O decizie legată de avere, proprietăţi sau bunuri te va pune în dificultate, dar dacă ceri sfatul unei persoane cu experienţă te va ajuta să o depăşeşti mult mai repede! Fii cu băgare de seamă la justiţie sau la lege, pot apărea unele situaţii neclare!

Săgetător – Casa duşmanilor este activă acum, ca atare fii cu băgare de seamă la acele persoane care nu prea te au la inimă. Intrând într-un conflict cu ele, lucrurile ar putea degenera până la nişte probleme la care nu te aştepţi şi de care nu ai nevoie! Posibilele discuţii vis a vis de bani cu persoane mai tinere, cu copiii sau cu rudele îţi dau bătaie de cap, dar dacă îţi pui principiile la bătaie, totul se va termina cu bine!

Capricorn – Stresul din ultimele săptămâni poate activa unele probleme de sănătate cu care te-ai confruntat în trecut. Este indicat să iei măsuri imediate, să te odihneşti mai mult şi să te detaşezi de ceea ce ţi se întâmplă! Totuşi, tăria de caracter şi forţa psihică de care dovadă te pot ajuta să depăşeşti momentele critice. Lasă teama şi nesiguranţa materială să se disipe, nu ai motive reale de îngrijorare!

Vărsător – Ai parte de unele certitudini în demersurile pe care le-ai iniţiat la locul de muncă, iar asta te bucură foarte tare! Cu viteză de reacţie în răspunsuri şi în acţiuni te poţi face remarcat mult mai uşor, ca atare nu sta în umbră şi susţine-ţi punctul de vedere! Banii pe care ţi-I doreşti pot veni din străinătate sau de la persoane ce călătoresc foarte mult! Pentru a te simţi mai bine şi pentru a scăpa de energia excesivă, implică-te în activităţi energice sau fă mai mult sport!

Peşti – Este posibil ca în acest moment să vezi lucrurile deformat, să ai parte de gânduri negative şi de emoţii exacerbate, iar asta îngreunează comunicarea cu cei dragi! Dacă ţi se pare că la locul de muncă eşti nedreptăţit, pune piciorul în prag şi exprimă-ţi punctul de vedere! Fii atent la ceea ce ţi se oferă şi cântăreşte-ţi mai bine alternativele! Vei găsi cele mai bune soluţii la problemele cu care te confrunţi!
 

Citește și...